Hamarosan indul az első hazai RACE 07 bajnokság

  • Írta: fojesz
  • 2008. május 7.
  • Hír
Link másolása
A Virtual SimRacing a CD Projekt támogatásával, és a GP Hungary közreműködésével, május 16.-án elindítja Magyarország első RACE 07 túraautó bajnokságát!
A Virtual SimRacing a CD Projekt támogatásával, és a GP Hungary közreműködésével, május 16.-án elindítja Magyarország első RACE 07 túraautó bajnokságát!



A World Touring Car Championshipet feldolgozó bajnokságban - melyet a szervezők a hivatalos WTCC játékkal, a RACE 07-el bonyolítanak le - mind a 2006-os év, mind 2007-es év autóival rajthoz lehet majd állni. A VSR ezt egy tesztbajnokságként tudja be, aminek a lényege, hogy a szervezők minél több információt kapjanak a játék online részéről, ezért a megméretetés ezúttal teljesen ingyenes, jelentkezni a www.race07.net oldal fórumában lehet.

A 11 fordulós sorozatot egy átkötő után ismét egy ingyenes bajnokság követi, mely előreláthatólag a Mini Cooper kategóriával fog zajlani. Szeptemberben kezdődik a hosszabb túraautó bajnokság, ami már egyedi festésekkel fog zajlani, de ehhez már VSR tagság lesz szükséges.  A VSR a későbbiekben több kategóriával is kíván majd bajnokságokat indítani, így találkozhatunk majd Formula 3000-vel vagy GTR Evolutionnel is.

3.
3.
ssbeeci
Az 5let nem rossz!! Anno végigtoltam az egész gammát, nekem nagyon bejött!

DE 7990-ért nem fogom megvenni, csak hogy online nyomhassam! Vannak nagyon igényes ingyenes online racing simulator gamék! PL.: project torque..

Aztán a race07-hez van honosítás...

Talán ha olyan 3-4 ezer pénz lesz, megveszem.. eredetiben.. ÉS gyanítom nemsokára lehet tolni tört szervereken is...

Miért ilyen drágák a jó, de régi játékok???

Így nem sokan fogják tolni.. szerintem:)

Üdv..SSB.

2.
2.
MetalLord
De régen is halgattam...
1.
1.
Dari
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...