Race 07: The Official WTCC Game

A World Touring Car Championshop 2007-es szezonját feldolgozó hivatalos autószimulátor, az összes ide tartozó licensszel. A cuccot napjaink szimulátorkirálya, a SimBin szállítja.

Visszatér a SimBin csapata

A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Indul a hatodik Hungarian Touring Car Masters

A nagy sikerű nyári Seat Leon EuroCup után kezdetét veszi a Hungarian Touring Car Masters bajnokság, ahol ezúttal már a teljes WTCC-mezőnnyel - STCC-autókkal is kiegészülve - vethetik bele magukat a versenyzők a test-test elleni küzdelmekbe.

Hamarosan indul az első hazai RACE 07 bajnokság

A Virtual SimRacing a CD Projekt támogatásával, és a GP Hungary közreműködésével, május 16.-án elindítja Magyarország első RACE 07 túraautó bajnokságát!

Gazdára találtak a CD Projekt ajándékok

Gazdára talált az eredeti játékokkal és exkluzív relikviákkal felszerelt CD Projekt ajándékcsomag. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj CD Projekt ajándékcsomagot!

Nyereményjátékunkban egy gazdagon felszerelt CD Projekt ajándékcsomagot nyerhetsz négy eredeti játékkal és exkluzív relikviákkal.

Race 07: The Official WTCC Game

A svéd Simbin évente legalább egyszer meglep minket egy fantasztikus szimulátorral. Igazi sikertörténetük 2005-ben kezdődött, ekkor jelent meg ugyanis a GTR: FIA Racing Game, majd fél évre rá a GT Legends. Egy évvel később már itt is volt a GTR 2, majd jött a Race: The WTCC Game, most pedig a Race 07: The Official WTCC Game van soron – erről fogunk beszélni jelen cikkünkben is.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Tölthető a Race 07 - The WTCC Game demója

Megérkezett a Race 07 hivatalos demója, melyben akár komoly online mókában is részünk lehet. Szerencsére a program nem túl nagy, mindössze 505 MB.