Dracula: Origin kedvcsináló

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 16.
  • Videó
Link másolása
A Frogwares csapata egy hanyatlásnak indult műfajt szeretne még tovább életben tartani legújabb kalandjátékukkal, amelyből most egy videó érkezett.
A Frogwares csapata egy hanyatlásnak indult műfajt szeretne még tovább életben tartani legújabb kalandjátékukkal, amelyből most egy videó érkezett.


Sajnos egyre kevesebb kalandjátékot készítenek a fejlesztők, sőt, egyre kevesebb fejlesztő van, aki kalandjátékot szeretne készíteni. A Frogware csapata, akik a Sherlock Holmes szériával lettek ismertek a PC tulajok körében, nekiláttak, hogy elkészítsék a Dracula gróf történetét végigkísérő játékot. Van Helsing professzor szerepébe bújva az a feladatunk, hogy elkapjuk és megöljük a hírés vámpírt, mielőtt túl késő lenne. A játék ötvözi a romantika, a horror és a misztikum műfaját, remek hangulattal rendelkezik. Akik szeretik a Point & Click stílust, mindenképp jegyezzék fel a naptárukban május 30-át, ugyanis ekkor jelenik meg a Dracula: Origin.

Ugrás a galériához

4.
4.
felegyi
Mindíg is imádtam a kaland játékokat, FPS, horror, túlélő, autos, minden kivéve a sport!
3.
3.
Trishtan
Halódó kaland műfaj? Kb másfél éve jön ismét felfelé töretlenül a stílus.

Minimum 5-6 olyan kaland is lesz idén, amire évek múlva is emlékezni fogunk. Pölö So Blonde, Abbey, Still Life 2, Black Mirror 2, Vampyre Story, New Beginning, Perry Rhodan, ZAK2, stb
2.
2.
LonGleY
Bár a videót elnézve nem kaptam kedvet a kalandjátékok hanyatlásának hátráltatására.
1.
1.
kasy
Szimpatikus játék. Nem is kell bele túl sok para, ha érdekes a történet és izgalmas a cselekmény nagyon jó játék lesz az biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...