Dracula: Origin

Van Helsing professzor egyszerű feladatot kap: el kell kapnia Drakula grófot ennek az izgalmas kalandjátéknak a keretében. Nagyon várjuk!
Típus: Kalandjáték

Tölthető a Dracula: Origin demo verziója

A Frogware által készített kalandjáték demo verziója letölthetővé vált. A játékban nem mást, mint Van Helsing professzort alakítjuk, aki a hírhedt Dracula után nyomoz.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk már játékokban gazdagabb lesz, bár igazán jó címből most is kevés akad: ezúttal a konzolos Quake Wars és a PC-s Mass Effect a kiemelkedő alkotás.

Dracula: Origin kedvcsináló

A Frogwares csapata egy hanyatlásnak indult műfajt szeretne még tovább életben tartani legújabb kalandjátékukkal, amelyből most egy videó érkezett.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.

Bemutatkozik a Dracula: Origin

A Focus Home kiadásában a 2008-as év elején új kalandjátékot jelentet meg a Sherlock Holmes-játékokról elhíresült Frogwares - természetesen kizárólag PC-re.