Aliens: Colonial Marines rajzok

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 16.
  • Képek
Link másolása
A Gearbox legújabb alkotásában szembeszállhatunk a vadul az életünkre törő Alienekkel, akik megtesznek mindent azért, hogy alulról szagoljuk az ibolyát.
A Gearbox legújabb alkotásában szembeszállhatunk a vadul életünkre törő Alienekkel, akik megtesznek mindent azért, hogy alulról szagoljuk az ibolyát.

Ugrás a galériához

Néhány rajz került ki a fejlesztők kezei közül, amelyeken az ellenségen kívül hatalmas, futurisztikus városok tervei tárulnak a szemünk elé. Hamarosan belevethetjük magunkat a csatába, hogy szembeszálljunk az Alienek hatalmas hadával, akik nem kegyelmeznek senkinek sem, aki az útjukban áll. Egyre jobbnak ígérkezik a játék, remélhetőleg az Alien rajongók örömmel fogadják majd, amikor év vége felé megjelenik PC, PS3 és X360 platformokra.
10.
10.
Bins
igen én ish a coop miatt várom nagyon! na meg sztem alapból is király gamma lesz.. de hát azokat az estéket amiket haverral átélünk egy egy coop-os játék prögetésével.. nah hát az leírhatatlan...:D
9.
9.
tjames
#8: Nem mondtam hogy így van, csak így gondolom. Viszont neked legyen igazad! komolyan mondom! Úúúú de jó lenne már idén alient irtani coopban!
8.
8.
Chocho
tjames: Egyáltalán nem biztos, hogy így van. Szerintem egy augusztusi marketing-berobbanás bőven elég, addig meg dolgozhatnak annak kivitelezésén.
7.
7.
Micro Face
Jó kis karácsonyi játék lenne belőle:)
6.
6.
tjames
Várjuk bizony. De szkeptikus vagyok az év végi megjelenéssel kapcsolatban. Ha akkorra ki akarnák adni, akkor már nemcsak rajzokkal kéne minket altatni. Legalább egy movie trailert kaptunk volna.... Szerintem ez legkorábban 2009 Q1-es játék lehet.
5.
5.
Shagy
várjuk mint a messiást :D

4.
4.
Micro Face
Szeretem az Alien-es játékokat, és ez nem tűnik rosznak.
3.
3.
FeroxX
ez elég kemény ! elkapták az Alien feelinget ! bele sem merek gondolni mekkora feeling lenne ilyen metropoliszok sötét sikátoraiban vagy a felhőkarcolok sötét folyosóin felvenni a harcot a dögökkel ;) !
2.
2.
young buck
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...