Leépítések a LucasArts-nál

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Star Wars játékokat jegyző LucasArts nagy bajba kerülhetett, mert a hírek szerint kénytelenek voltak 100 dolgozótól megválni. Az egyikük elárult néhány információt.
A Star Wars játékokat jegyző LucasArts nagy bajba kerülhetett, mert a hírek szerint kénytelenek voltak 100 dolgozótól megválni. Az egyikük elárult néhány információt.


Az elbocsátott dolgozó a nevét nem vállalta, ám azt elárulta, hogy az elbocsátások miatt több elkezdett játék is veszélbye kerülhet. Ilyen például a nagysikerű Knights of the Old Republic harmadik része, amely MMO-nak készül, vagy a Battlefront harmadik része, amely veszélyeztetése a multiplayer játékok szerelmeseinek lehet rossz hír. Ezeken kívül veszélybe került egy Nintendo Wii-re készülő Star Wars játék, valamint a hivatalos Indiana Jones program is. A kiadónak két olyan játéka maradt, amelyet nem érintettek a leépítések, ezek a Fracture és a Star Wars: The Force Unleashed, mégpedig azért, mert már olyan készültségi állapotban vannak, hogy innen nincs visszaút.
32.
32.
sTERNKERN
Az X-Wing Alliances volt az utolsó SW játék amit megvettem.... előtte X-Wing, TIE-fighter.. de valahogy nagyon elhalt ez a vonal. Kár érte.
31.
31.
krifi.p
nem tudja valaki,hogy be lehet-e állítani azt a battlefront 2-be ,hogy csak jedivel lehesssen menni?vagy ,hogy többször is lehessen menni jedivel ???????

30.
30.
krifi.p
28: nem tudod ,hogy amit mondtál játékok Star Wars Jedi Knight: Jedy Academy,Star Wars Knight of the Old Republic I,II .ELÉG-E HOZZÁ ILYEN GÉP ?:INTEL CELERON DUAL-CORE:2 MAGOS PROCESSZOR,1 GB RAM,128 MB VIDEO KÁRTYA??????
29.
29.
dareal
27: star wars galaxies :)
28.
28.
fabot
én föként ezt a unleashedet várom nagyon

a fracture hát elég érdekes játéknak tünnik de majd el válik:) kicsit forma bontó

azért kár lenne ha nem tudnák ki adni a Battlefrontot meg az Old republicot, kedvenc filmem sok kedvenc játékom nagyon szar lenne ha vége lenne remélem tudják folytatni a munkát



27.
27.
Ghost
#25: Botod nincs is, kard van az elején, csak nem lézerkard.mert a második KotOR ideje alatt már Jedi se sok létezik.

#27: Star Wars Jedi Knight: Jedy Academy, ha a kardozósakat szereted, Star Wars Knight of the Old Republic I,II akkor, ha az RPG-t kedveled.
26.
26.
krifi.p
hello.új vagyok.nem tudtok olyan star wars-os játékot,amibe sokszor lehet menni jedivel?

25.
25.
hunlord
#24: én úgy értettem, hogy a játék megvásárlása előtt ítélik el a játékot, ugyhogy ne szoljunk be, ok? :D Egyébként meg igen, egyetértek az az első rész utánozhatatlan LETT....:)
24.
24.
klemid
Én a 2.-al jáccottam!! Elöször tetszett mivel szeretem a star wars de aztán elment töle a kedvem!!!! És az még nemtetszik benne hogy még az elején nem lézerkardod van hanem ilyen sz.r bot!!!

Jó csak nemakarom elörölkezdeni az elejét és ezért nemjáccok vele!
23.
23.
Bins
#23: igen, egyetértek az az első rész utánozhatatlan lesz....:)
22.
22.
hunlord
#22: hagyd őket, nem értenek hozzá! :D Szerintem a kotOR az egyik legjobb rpg a piacon, kár, hogy sokan előre elítélik a játékot...
21.
21.
Aramisz93
#21: Szerintem az írányítása tökéletes. Olyan amilyennek egy RPG írányításnak lennie kell.
20.
20.
klemid
Nyugodj meg nekem se jön be!!! Nem tom unalmas sztem!!!Meg az irányitása is pf!!!De remélem a 3 már jobb lesz!!! :D
19.
19.
ACDC 4ever
Csak nekem nem jön be a Knights of the Old Republic? :D
18.
18.
Aramisz93
#16: Ja értem..köszönöm. Amugy nem is tudtam hogy lesz hivatalos Indy játék...király...ugyis most rá vagyok hangolódva a 4. rész miatt :D
17.
17.
pstomi
15: ja gyorsan, vedd meg mig le nem szedi a lucas a polcokrol :D
16.
16.
Bins
Tök jó, először ezzel az kotor MMO-s dologgal rontják el a kedvem aztán meg azzal hogy meg se jelenik... F@szommá....
15.
15.
Ghost
Aramisz, nem is a Lego Indyről van szó, hanem egy hivatalos Indiana Jones játék, amely a LucasArts berkeiben készül.
14.
14.
Aramisz93
De a Lego Indiana Jones már megjelent, nem? Akkor hogy kerülhet veszélybe?
13.
13.
pstomi
13: valoszinüleg a star wars clone wars került veszélybe, mert za csak wii-re jelenik meg. Kotor 3 vagy a Indiana jones játékot naon várom, és rmeélem nem került veszélybe.
12.
12.
SWBF2
7: akkor ne reagálj...

Balu: amúgy a TFU-t Wiire a Krome Studios csinálja...és EGY Wii-s játék kerül veszélybe...nem a TFU, amit ráadásul biztonságosnak írnak...
11.
11.
SWBF2
Baluka: olvasd el még egyszer, figyelmesen...
10.
10.
Baluka
te jó ég

remélem azért nem akkora a baj hogy ne jelenjen meg az swtfu wii-re:(

9.
9.
demon68
a szívem megállt mikor megláttam hogy a Force Unleashed képe van a hír mellett meg a hírben is, szerencse hogy pont azt nem érinti a leépítés. de most itt az Indy 4, érkezik a SW-sorozat, lesz még pénz a Lucasarts-ban!
8.
8.
LiMiT
Én se vok megelégedve azzal hogy a kotor 3 mmo lesz. Imádom a kotort(meg minden SW-t!!), de nekem nincs annyi pénzem hogy havidíjat fizessek. Köve hiszem hogy ingyenes lesz :((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...