Már lehet nevezni a World Cyber Games 2008-ra

  • Írta: Daks
  • 2008. június 24.
  • Hír
Link másolása
Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!
Az idei évben is megrendezésre kerül a WCG 2008 magyarországi selejtezője, valamint a World Cyber Girls szépségverseny. A nevezés már megkezdődött!

2008. június 18-án indult a nevezés a világ legnagyobb PC- és videojáték versenyének hazai selejtezőjére. A díj nem más, mint hazánkat képviselni a világbajnokságon! Magyarország idén öt kategóriából indít versenyzőket, ebből négynek internetes előselejtezője is lesz a hu.worldcybergames.com oldalon:

Command & Conquer 3: Kane’s Wrath
FIFA 08
StarCraft: Brood War
WarCraft III: The Frozen Throne

Ezenkívül Guitar Hero III: Legends of Rock-ban bárki ingyenesen nevezhet, a World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjén (augusztus 31., Jövő Háza). Akárcsak a másik négy játék esetében, a győztes ebben a versenyszámban is képviselheti hazánkat a világbajnokságon.

Szintén a mai naptól lehet nevezni a World Cyber Girls szépségversenyre is, ahol keressük hazánk legszebb gamer lányát, aki nem csupán a külsejével hódít, de a PC- és videojátékok terén is megállja a helyét. A lányok versenyére a www.worldcybergirls.com oldalon lehet jelentkezni.
20.
20.
raszputyin
Hallgasátok meg az aranyos csajszit, aki először játszik a TF2-vel :)http://zsir.blog.hu/2008/07/07/i_think_i_killed_him_i_m_sorry
19.
19.
pinksheep
Hol irtam? Szerinted? A HIR A MAGYAR WCG-RÖL SZOL . AKKOR SZERINTED? Rohadtul utálom ha minden faszsgot megprobálnak meg magyarázni,holott értelme sincs.
18.
18.
kasy
"Bezzeg a rendes versenyeken nem csak ilyen játékok vannak .... CS minimum ... De itt egy FPS se pff. "

Itt hol írtál a MAGYAR WCG-ről? Ja és hogy nincs is olyan, hogy MAGYAR WCG?

Hiába szitkozotsz, nem tudtál egy értelmes mondatot összerakni, úgyhogy erre meg ne próbálj meg azzal visszavágni, hogy engem degradálsz.
17.
17.
pinksheep
De mi nem volt érthetö a MAGYAR [azaz MAGYAR] WCG-röl van szo és erre irtam hogy bezzeg a rendes versenyeken van legalább 1 fps [ névszerint CS ]. Máskor talán képeket is tegyek be ugy könyebben meg érted?
16.
16.
kasy
Nem, ha ennél is érthetőbben írnál akkor az valószínűsítené, hogy az általad említett majmoktól komolyabb agyi tevékenységgel rendelkezel.

Ha nem akarsz helyesíró bajnok lenni, akkor meg ne köss bele másba emiatt!

15.
15.
[HUN]ter
miko lesz ez ? miko lesz e3 ?
14.
14.
Aramisz93
Gondolom azért índit ezekből a játékokból Magyaország, mert ezekből vagyunk a legjobbak. Cs-be senkit nem tudnánk megverni. Mondjuk A Dél-Koreaiakat nehéz lesz Starcraftból...az ott ünnep
12.
12.
pinksheep
Ha ennél érthetöbben fogalmaznék még egy majom is megértené [ vagy te ]. Nem vagyok hejesiro bajnók es nemm ís akkarokk az lení .
11.
11.
kasy
Próbálj érthetően fogalmazni és akkor elkerüljük az ilyeneket, helyesíró bajnok barátom.

;)

:D:D:D
10.
10.
pinksheep
Istenem kasy ugy oltasz hogy még nem is értelmezed az irásom .... A MAGYAR WCG-re gondoltam . "Bezzeg a rendes versenyeken" ezt szerinted hogy értettem?! És a CS-t se véletlenül emlitettem [ föleg mert nem feltétlen fav ] de nyugodtan köss belém ;]
9.
9.
kasy
Igen, ezt szeretem. Amikor mindenki kurva anyázik annak amiről fogalma sincs.

FPS kéne, FPS kéne...

#2 Te viszed a topot. Kijelenteni, hogy a legnagyobb gáz az, hogy nincsen CS. Végülis csak a CS világbajnokságának színhelyére írtad...

http://www.youtube.com/watch?v=SxMlt_tXNP0&feature=related
Tessék itt egy pl ahogy CS-znek a WCG-n.

Mindneki figyelmét felhívom, hogy a világ legnagyobb játékos találkozóján és versenyén nem csak ez az öt játék szerepel! Idézem;

"

Magyarország idén öt kategóriából indít versenyzőket"
8.
8.
watto
CS büdös kocka játék.. jobb is hogy nemlesz :) 1000× jobb fpseket lehetne bedoni
7.
7.
MetalLord
Tényleg hülyeség, hogy nincsenek FPS-ek. Végül is azért a játékok elég jelentős része ilyen játék.
6.
6.
pstomi
4.
4.
Pain
és egy verekedős se ártana pl Tekken ugyis az a verekedős játékok királya.
3.
3.
pstomi
pff pc-s FIFA, akkor már inkább PES
2.
2.
pinksheep
Bezzeg a rendes versenyeken nem csak ilyen játékok vannak .... CS minimum ... De itt egy FPS se pff.
1.
1.
Aramisz93
Még szerencse, hogy mindegyikben profi vagyok ^^. Főleg a Warcraft Starcraft duóban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...