Letölthető PS2-játékok kerülnek a PS Store-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2008. június 30.
  • Pletyka
Link másolása
Egy külföldi fórumon felröppent pletyka szerint a PlayStation Store hamarosan alig vagy egyáltalán nem kapható PlayStation 2-es játékokkal gazdagodik majd.
Egy külföldi fórumon felröppent pletyka szerint a PlayStation Store hamarosan alig vagy egyáltalán nem kapható PlayStation 2-es játékokkal gazdagodik majd.

Hivatalosan az E3-on kellett volna kiderülnie, hogy a nyár végén, Európában elsőként, új szolgáltatást indít a Sony a PS Store-on keresztül: körülbelül négyezer forintnak megfelelő euróért cserébe PS2-es játékokat tölthetünk majd le. Ahogy azt a remélhetőleg nem fake fotó is mutatja, a felhozatal első darabjait a Metal Gear Solid 2, a Red Faction,  a Fantavision, a Smuggler's Run és az SSX képezik majd. Mint mondtuk, mindez egyelőre csupán pletyka, biztosat csak az E3 után tudunk majd állítani.

9.
9.
westZsolt
Bekaphatják akkor a fa..-t a ps1-es eredeti Crash-t is 5ezerért árúlják:S Ez nem lenne logikus
8.
8.
klemid
7:és ez mire szolgál?(még most nézem a videot)
7.
7.
ATi0021
7: Ez olyasmi, mint X360on az achievement-rendszer. Szerintem az az egyik legjobb a PS-es rendszerbe hogy PSHomeban saját kis házunkat is díszíthetjük trófeáinkal. De ha nagyon érdekel akkor adok egy videó bemutatóhoz linket. Remélem neked is tetszik.

Link: http://blog.us.playstation.com/2008/06/30/firmware-v240-walkthrough-part-2-trophies/
6.
6.
ATi0021
6: Nekem elfogadja a Visa Electronom.
5.
5.
klemid
1:mi az a Trophy-rendszer?
4.
4.
ATi0021
4: Egyszerűen lehet fizetni bankkártyával. :D
3.
3.
Vincenzo
hmm ez jól hangzik..kérdés az, hogy lehet magyarországról a kamu angol és amcsi PSN accokkal online fizetni? még sose próbáltam akinek van tapasztalata az légyszi ne tartsa vissza:P kösz
2.
2.
Ghost
Nagon remélem, hogy igaznak bizonyul a hír, mert rengeteg PS2 játék van, amelyekkel szívesen játszanék, ám 40-es gépem van. :)
1.
1.
ATi0021
Nem rossz ötlet, de akkor miért árulják annyira csak a 40-es PS2-vel nem kompatibilis gépeket? Vagy ősszel mégis csak lesz emulátor a 40-esekre is? A lényeg hogy végre a Sony kezdi megmutatni hogy még mindig a Playstation a legjobb!!! Jön ez és a PS Home, PS Qore, PSTV stb. Ja igen most szerdán jön majd a 2.40-es updatet. És ezzel végre megérkezik a Trophy-rendszer is. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...