Bezárt a Hellgate: London fejlesztője

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Mára vált hivatalossá, hogy a Hellgate: London és a Mythos című játékok fejlesztője, a Flagship Studios lehúzza a rolót, alkalmazottjait pedig szélnek ereszti.

Mára vált hivatalossá, hogy a Hellgate: London és a Mythos című játékok fejlesztője, a Flagship Studios lehúzza a rolót, alkalmazottjait pedig szélnek ereszti.

A leépítések már korábban megkezdődtek a cégnél, míg mára bizonyossá vált, hogy a Flagship Studios bezár, az alkalmozattakat pedig elküldik. A Hellgate: London jogait a Comerica Bank, a Mythosét pedig a HanbitSoft birtokolja mostantól - annyi bizonyos, hogy a játékok keleti terjesztése folytatódik, de a nyugati jövő egyelőre bizonytalan. 

13.
13.
LonGleY
Szörnyű gyenge lett, ötlettelen kaki az egész... nem csodálom a "jutalmat"...
12.
12.
laca009
diablo 2 fejlesztö csapata közül van vagy 6 ember a hellgate london csapatában AKKOR IS ÖRÜLÖK MERT AZ EGÉSZ EGY KLON CSAK SZARABB
11.
11.
Senten
Nekem sem tetszett a játék,de nagyon sajnálom a fejlesztőket.Őszintén sajnálom..
10.
10.
csucsy5
sztem is a hell gate london jó játék volt:D és kár hogy nem csinálnak többet:(
9.
9.
huszti
miaz h örülsz?ne örüljél csak, kár értük.
8.
8.
laca009
ez amugy a diablo 2 fejlesztőitöl van ez a játék DE nagyon sokat én sem játszotam vele de nem gyözöt meg multi-ban meg csak a megáloban látod a játékost más hol nem ugy hogy egy részt örülök hogy bezátrtak
7.
7.
Drider
Ennél a játéknál is nagyobb volt a premier előtti felhajtás, mint amilyen maga a játék lett... nem próbáltam ugyan, de láttam jópár videót belőle és nem tetszett... sem a grafika, sem a játékmenet, sem a hangulat... kicsit eröltetettnek tűnt. Valószínű egy konzolos verzió több pénzt hozott volna a fejlesztőgárdának.
6.
6.
Csoola
a Lyukasarcuakkal az a baj, hogy mostanra felhagytak szinte teljesen a régi célközönség, a PC támogatásával, pedig volt ám nekünk mlg Jedi Knight, de hogy ne csak ujabb cimeket mondjak: Monkey Island, Sam & Max, Full Thorttle...
5.
5.
Aramisz93
Ez a játék egy szemét volt. Próbáltak a Diablora hajazni...na de mi? Azzal hogy UZI-val ölünk? Nagyon Bug-os volt mellesleg.
4.
4.
Raviel.The.End
3.
3.
Stack
Szerintem nem lett rossz játék a Hellgate London. Klasszik Diablo szerű játékmenet csak más időben és hekyszínen, én még mindíg tolom.
2.
2.
Optimus Prime
Akkor ezért jött ki ilyen hamar Classics kiadásban a Hellgate. Azt hittem olyan csúnyán leszerepelt, mert a sok jó videó után elég gyenge lett a játék.
1.
1.
huszti
nekem személy szerint nem jött be ez a hellgate london:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...