E3 2008: Nintendo sajtókonferencia élőben!

  • Írta: fojesz
  • 2008. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapiakhoz hasonlóan, a Nintendo sajtókonferenciáját is élőben fogjuk közvetíteni. A hír folyamatosan frissül, a kommentelni továbbra is szabad.

A tegnapiakhoz hasonlóan, a Nintendo sajtókonferenciáját is élőben fogjuk közvetíteni. A hír folyamatosan frissül, a kommentelni továbbra is szabad.

19:09 - A Cammie és Reggie beszéde zárja a showt. Bejelentésekből volt bőven, azt hiszem, a Nintendo-fanok elégedettek lehetnek! Köszönjük, hogy velünk tartottatok, találkozunk a Sony konferenciáján!

19:06 - Miyamoto újdonsült zenekarával előadja a Mario zenéjét - természetesen a WiiMusic segítségével.

19:01 - Ötven különböző hangszer kapott helyet a játékban: az előbb említettek mellett lesz például gitár, zongora is. A bemutatónál Miyamoto parádézik tolmácsával, továbbá egy profi dobos is tesztelgeti a cuccot.

18:57 - Következik a WiiMusic bemutatása. A program segítségével dobolhatunk, szaxofonon játszhatunk többek között, méghozzá rendkívül meggyőzően. Mindössze hadonászni kell a WiiMote-tal és trappolni a Balance Boardon. Rock Band, Guitar Hero? Ugyan már!

18:50 - Sok újat nem tudtunk meg róla, közben bemutatják a Wii Sports Resortot, melyet a MotionPlus mellé ajándékoznak majd. Az egyik játék már kellemes marhaságnak tűnik: a kutyánknak kell dobálni a frizbit. A következőben jetskizhetünk, azután valami kardozós móka következik. A további játékokat később mutatják be, állítólag már a third party cégek is dolgoznak  a MotionPlus kihasználásán. Megjelenése tavasszal várható.

18:48 - Két új, Japánban állítólag sikeres marhaság is érkezik, az egyik a repülőutazás során mutat meg különféle érdekességeket például az időjárásról, míg a másik egy DS-be implantált receptkönyv lesz. Kit érdekel? Jön a MotionPlus.

18:45 - Van itt még bőven finomság: új Pokémon játék jön Pokémon Rangers: Shadows of Almia címmel november 10-én, majd karácsonykor (figyelem!) a Grand Theft Auto: Chinatown Wars szabadon bejárható Liberty City-vel.

18:42 - Jönnek a DS-játékok, a Guitar Hero: On Tour sikerei után készül a Guitar Hero: On Tour Decades is. Ezután a Spore Creatures kerül bemutatásra, mely a PC-s verzió kistestvére lesz - persze túl sokat ne várjunk tőle, de buszra, vonatra simán jó mulatság lesz.

18:38 - Eddig is ismert, de új játékok kerülnek bemutatásra, egyelőre csak trailer formájában, persze egytől-egyig a Wii-hez szabva: Star Wars: The Clone Wars, Rayman Raving Rabbids - TV Party, Call of Duty: World at War...

18:36 - Számok, számok, számok. Reggie ezután a first-party üzletpolitikájukról beszél, majd szóba hozza a third-party cégeket is, akik száma állítólag folyamatosan nő: jelenleg tizenegy gyártó hozza ki rendszeresen játékait Wii-re is.

18:32 - Hősünk persze mi másról beszélhetne, mint az eladásokról. A Wii és a DS eladásai rohamosan növekednek, a DS mindhárom régióban a legkeresettebb konzol - a Nintendo reményei szerint év végére átléphetik a százmilliós álomhatárt a kis géppel. Akár hiszitek, akár nem, a legjobban az új Pokémon-játék tolta meg az eladásokat. A sorozat mindig is sikeres volt: Pokémon cím alatt 180 millió példányban kelt el eddig játék.

18:29 - A színpadra Reggie Fils-Aime lép.

18:27 - Egyúttal bemutatásra kerül a WiiSpeak is, mely egy mikrofon lesz a konzolhoz. Nem headsetről van szó, hanem egy lehelyezhető egységről, amibe bárki beleszólhat, aki a szobában tartózkodik.

18:25 - Iwata beszéde után, Katsuya Eguchi a képernyőn, a videón keresztül megerősítésre kerül az Animal Crossing Wii-s változata: a játék még idén boltokba kerül City Folk alcímmel. A játék továbbra is aranyos, aki eddig kedvelte az Animal Crossingot, ezek után is fogja.

18:20 - "A kis költségvetésű játékok is sikeresek lehetnek, ha jó ötleten alapulnak." És milyen igaza van, nemde?

18:18 - Iwata elárulja, hogy korábban maguk az alkalmazottak is pesszimisták voltak a Nintendónál: senki sem gondolta volna, hogy később többmillió fürdőszoba-szőnyeget adnak majd el (háttérben megjelenik a Wii Fit képe, mire felröhög a tömeg).

18:15 - Satoru Iwata lép színpadra.

18:09 - "We promise to keep the world smiling..." Az új szöveg, a színpadon Cammia Dunaway tart egy hosszabb bevezetőt, majd bemutatják a Shaun White's Snowboarding című játékot, mely természetesen a Balance Boardot is támogatja. A színpadon Shaun és Cammie bohóckodik - a játék egyébként jópofa.

18:08 - Végre kezdődik: videómontázs, továbbra is a szokásos boldog arcokkal.

18:05 - Na jó, annyira unatkozom, hogy addig leírom mit láthat az, aki nincs jelen a rendezvényen, vagy nem nézi a tucatnyi online közvetítés egyikét. A konferenciát egy színházteremben tartják, melynek színpadát most vászon takarja: ezt kékes fények tengerében DS-en és Wii-n játszó emberek idilli képe dísziti. De szépen írtam le.

18:02 - Már most késésben vagyunk, remélhetőleg túl sokat nem kell várnunk a kezdésre.

17:45 - Tizenötperc múlva veszi kezdetét a Nintendo sajtókonferenciája. Nagy meglepetésekre nem számítunk, annyi már most tuti, hogy a japánok egy raklapnyi kiegészítőt mutatnak be a Wii-hez és a DS-hez, sőt az előzetes pletykák szerint az Animal Crossing Wii-s változata is bemutatásra kerül ma.

29.
29.
brolin10
28 : Tiszta gyurka .Inkáb ne kritizálj olyat amit alig ismersz. Én is igy vltam az animékel de már nekem is bejön 1-2.
28.
28.
Aramisz93
#27: Sajnos az E3 manapság már nem olyan mint régen :(
27.
27.
Aramisz93
#28: Ezt érvekkel alá tudod támasztani?...vagy hagyatkozzunk erre és döntsük el hogy gyp-s vagy :)
26.
26.
pstomi
WII A VILÁG LEGSZARABB KONZOLJA PS1-EN SOKKAL JOBBAN ELJÁTSZOGATOK MINT EZEN A SZAR FOS WII-N.
25.
25.
szmarcco
Nekem nincs WII-m, DE NAGYON vártam a Nintendo konferenciát.

Nézem , nézem és nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek-e ezen a szaron!!!

MI VOLT EZ??? Egy E3-on! NEM HISZEM EL!!!

huh, de jó hogy nem vettem még ilyen fost azt kell hogy mondjam..

színvonalon aluli, bugyutaság, azt nem tudom felfogni, hogy ők ezt hogy gondolták...hogy így kimernek állni.. hm..
24.
24.
bobby
24: lehet igazad van... de nincs... mert az egyik osztálytársam nem tudott végigmenni még a régi 2d-s mario játék pályáján és utálja mai napig is... ilyen hülyék vannak... :) inkább proobálkozott volna még 1x h összesen meglegyen 3x... igen, 2x proobálta meg és nem nyult hozzá soha többet... én meg végigvittem minden mario-s játékot... sajnos csak 1x... de majd várom az uj mario-s játékokat és majd azokat is végigtolom... ja hazuttam... a paper mario és a mario galaxy még nincs végigvéve... de az összes többi mario játék igen...



egyébként valami baja van annak aki nem szereti a mario játékokat... mert olyan aranyosan van megcsinálva mindegyik kidolgozott, minden...
23.
23.
bobby
22: igazad van, de nem azért volt felülnézetes mert nem volt rá pénz... a wolfenstein 3d vagy melyik volt az a játék amelyik először colt 3dben... olyan motor volt akkor, ami elbirta és meg istudta mozgatni a tárgyakat 3d-ben... azért abban az időben elhiszem h nehéz volt kialakitani azt h ha előre mész, akkor az asztalt lásd ugy ahogy előben... vagyis ha körbementél a JÁTÉKBAN az asztal körü akkor ugy láttad asz asztal oldalát alját, stb. de motmár mindegyik játék 3d-ben készül el...
20.
20.
Aramisz93
#21: És akkor felülnézetes lenne? Láttál te már játékot Ds-sen? 3D-s megjelenítésre képes. Nem hinném hogy felülnézetes lenne...akkor mi értelme lenne az érintőkijelzőnek? Amugy az első két GTA nem azért volt felülnézetes, mert ezt bírta csak a ps1 hanem azért mert erre volt pénz
20.
20.
bobby
holnap megyek a barátnőmhöz és lemaradok 2 napig erről az E3as cuccról... :( inkább a barátnőmmel vagyok, minthogy játékot nézzek, de ugyis csak 1 évben egyszer van E3... ugyhogy majd valahogy visszanézem a holnapit és a holnaputánit...
20.
20.
Aramisz93
Mellesleg bobby: Szerintem Mario-t mindenki szereti :)
19.
19.
pstomi
biztos GTA 2-es grafja lesz. annál tuti nem lehet jobb. mivel a DS nem éri el a Playstation 1 szintjét. és a PS1-es is felülnézetes volt.
18.
18.
bobby
18: igen, komoly... kiváncsi leszek rá... grafika biztos nem lesz joo, de a játékmenetet kárpótolja az érintőkijelző... gondolom olyan lesz, hogyha odamész egy kocsihoz, és be lesz zárva, akkor megjelenik az érintő kijelzőn a kocsiablak. meg kell kocogtatni egy kicsit az érintő panelt és betöri a kocsiablakot... én igy képzelem el...
17.
17.
bobby
16: tudom de azt hittem lesz mégegy... na mind1... és igen, én imádom a márió játékokat! és kedvelem a zenéjét is! ilyen játékaim vannak wii-re: wii sports, wii play, mario party 8, mario galaxy, super paper mario

+

gamecube játékok, de wiin játszom őket: mario kart, mario party 4-5-6



DS-re: mario party ds, mario kosaras (mario hoops 3on3), mario sonic olympic games, mario vd donkey kong 2, yoshi touch and go, yoshis island ds, new super mario bros
16.
16.
pstomi
ez a GTA most komoly??????
15.
15.
Aramisz93
a Mario Kart már rég kijött.



ÉS IGEEEEEEN!!!! Mario zenéje a legjobb a világon :)
14.
14.
bobby
ez a wii musik nem tűnik meggyőzőnek... én nem veszem meg.... majd a wii sports restore-t vagy mit... majd azt inkább... mikor jönnek már az ilyen joo exkluzív játékok? de valódi játékok! pl: mario party 9, mario kart, mario mászkálósok, uj máriók mikor jönnek? joo lenne...
13.
13.
bobby
a cod waw is joo lesz csak nem wii-n... a graf miatt... de ott meg ugy célzol hogy odatartod... avn hátránya is a wiinek, az a grafika... de a játékmenet, az irányitás a wii-nél a lgjobbb... ugy mozog a fénykard ahogy te mozgatod a wii joysitikot???? ez nagyon jooooo! csak a grafika... nembaj, wiire is megszerzek egy csomó játékot...
12.
12.
ATi0021
Húúú ez a Star Wars tök jó!!!!
10.
10.
ATi0021
9.
9.
bobby
7: köszönöm szépen!
8.
8.
Vincenzo
Az a kép a DS-ező öregnénikről amit a háttérben mutattak nagyon ütXD
7.
7.
aliwake
aha, ird be youtube-ba hogy -young folks és kiteszi! az előadot nem tudom pontosan, de az lesz az. Egy Wii-n amugy én is gondolkodok hogy kérek egyet vagy veszek, nem lehet rosz, most ez a snowboardos nem volt rosz itt az elején!
6.
6.
bobby
az előbb játsottam wii-n a wii sportsal és teniszeztem rajta... aztán gamecube játékot játszottam rajta... mario kart double dash-ot... nem lehet megunni, 150 cc-n...

3: azért köszi h megkérdezted! :) te e tudod melyik szám az?
4.
4.
ATi0021
Az MS se volt pontos tegnap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...