E3 2008: Wanted: The Video Game bejelentés

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A nagysikerű film, a Wanted is elérte azt, hogy videójátékot készítsenek róla. A játékot a Ghost Recon Advanced Warfighter fejlesztői, a GRIN csapata készíti.
A nagysikerű film, a Wanted is elérte azt, hogy videójátékot készítsenek róla. A játékot a Ghost Recon Advanced Warfighter fejlesztői, a GRIN csapata készíti.


James McAvoy, Morgan Freeman és Angelina Jolie főszereplésével játszódó Wanted hamarosan ellátogat a PC, PS3 és X360 platformok tulajdonosaihoz is, egy videójáték formájában. A történet a film közvetlen folytatása lesz, amelyben Wesley Gibson nevű hős bőrébe bújhatunk. A fejlesztők ígérete szerint remek mókában lesz része mindazoknak, akik kedvelték a Mark Millar képregénye alapján készült mozifilmet. A TPS nézetű játékban kipróbálhatjuk a filmből megismert mozdulatokat, hogy minél könnyebben küldjük a másvilágra a ránk támadókat. A fejlesztés már 2007 óta zajlik, a megjelenés pedig valamikor az idei év végén várható.
7.
7.
Eiko
De bizony ha Wesly Gibsonrol fog szolni illetve csak az o "borebe lehet bujni" az rosz lenne inkabb Foxeba:D:P es o nem is luser:P
6.
6.
Eiko
Miert talan nem tetszik a film?:)

En is nagyon varom de remelem nem lesz az a szokasos AKCIO FILM hanem csinalnak belole egy kulonleges jatekot,es remelem a szereplok tulajdonsagait is bele rakjak a filmbe pl: a szereplok hangjat es a szereplok arcat meg csinaljak elethuen)

De en is nagyon kivancsian varom! Remelem jo jatek lesz

4.
4.
Kocsis92
Pont kb 10 perce gondoltam rá hogy lehetne wanted játékot csinálni:D És kaboom:D Én azért kíváncsian várom. És tekintve hogy nem afilmről szól, akár még egy normális játék is lehet:)
3.
3.
demon68
1: hát az ultrareál 24 és a wanted amiben lelövik a légyről a szárnyait nem ugyanaz a kategória. Curve the bullet!
2.
2.
Thaddeus
"Wesley Gibson nevű hős bőrébe bújhatunk" - inkább antihős :D
1.
1.
suti_88
inkább csinálnának játékot, mármint normális játékot a 24-ből......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...