Wanted: Weapons of Fate

A nagysikerű Wanted című film alapján készülő videójáték, amely a film történetét folytatja.

Bajban a Bionic Commando készítői

A svéd GRIN ugyan több, mint egy évtized múltra tekint vissza, egészen a Ghost Recon: Advanced Warfighter megjelenéséig nem nagyon ismertük a nevét.

Wanted: Weapons of Fate

Az azonos címet viselő képregény alapján készült Wanted azon kevés film közé tartozik, amely nem kapott játékváltozatot a mozibemutatóval párhuzamosan. A Warner Bros. inkább megvárta a fogadtatást, majd azt követően döntött a feldolgozás mellett: így történhetett az, hogy a Weapons of Fate fél év késéssel tette tiszteletét a játékboltok polcain.

GDC 2009: Trailer kavalkád - hatodszorra

Sok szépet láttunk a GDC-n, következzen most az utolsó adag trailer. East India Company, Nintendo Wii: SD Card Guide, Project Offset és Wanted.

Wheelman, Watchmen és Wanted demók a Live-on

A mai nap folyamán újabb ígéretes játékok demói váltak elérhetővé az Xbox Live hálózatán keresztül, mint a The Wheelman, Watchmen és a Wanted.

Vacsora előtti videóösszeállítás kedd estére

Ma estére is számos videót gyűjtöttünk össze Nektek! Mai összeállításunkban hallat magáról a Dragon Age, a Killzone 2, a Resident Evil 5 és a Tom Clancy's HAWX is.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

Vasárnap délelőtti videóözön

Az unalmas vasárnap délelőttre érkezett megannyi videó néhány ígéretes játékból, mint a Wanted: Weapons of Fate, DC Universe Online és a Dragon Age: Origins.

Huszonnégy videó a pénteki vacsorához

Ma estére is videó-összeállítással készültünk Nektek, benne olyan játékokkal, mint a FEAR 2, a Halo Wars, a Marvel: Ultimate Alliance 2 vagy a Wanted.

Mozgásban a Wanted: Weapons of Fate

Rövid gameplay videó érkezett a Wanted-játékról, amelyben egy repülőgépes pályán ismerkedhetünk meg a harcrendszerrel és a rombolható környezettel.