Playstation 3-ra is megjelenik a Left 4 Dead?

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 3.
  • Pletyka
A népszerű Counter-Strike alkotóinak legújabb, zombigyilkolós játéka október 31-én érkezik PC-re és X360-ra és a jelek szerint a Sony konzoljára is.
A népszerű Counter-Strike alkotóinak legújabb, zombigyilkolós játéka október 31-én érkezik PC-re és X360-ra és a jelek szerint a Sony konzoljára is.


A csapat alapú zombi gyilkolásban a játékosok akár a túlélésért küzdő emberek vagy az ádázul életükre törő zombik oldalán is játszhatnak, mindezt egy hatalmas városban. A nagysikerű Counter-Strike alkotó ismét olyan játékon dolgoznak, amelyekkel évekig elszórakozhatnak a műfajt kedvelő játékosok. Eddig úgy tudtuk, hogy a Left 4 Dead csak PC-n és Xbox 360-on teszi tiszteletét, ám az Official Playstation Magazine hasábjain olvashatjuk, hogy a Sony konzoljára is készül. A jó hír mellé egy rossz hír is társul, mert állítólag a portolást az EA vállalta magára, akiknek a Playstation 3-on meglehetősen gyengén szereplő Orange Boxot is köszönhetjük. Reméljük, hogy ez az átirat jobban sikerül, s a PS tulajok is egy nagyszerű játékot kapnak, már ha igazak a pletykák.
15.
15.
Doc.
#16:Talán PS3ra is lesz warez,igaz elég drágák rá a jatékok,de X360 ra már van ,bár nekem az nem kéne inkabb 1 PS3at veszek mint xboxot
14.
14.
Doc.
#9:Ja ezzel egyetértek játszani amugyis konzolokon jó, legalábbis szerintem minden jó game kijön PS3 meg X360-ra PC-re meg van gép igény és nincs is annyi jó game
13.
13.
lac15
9 figy

megértema ti érveiteket

amugy van egy ps3am is,énis ugy voltam ezzel mint ti h pc-re sokakl többet kell költeni, de ez igy nemigaz

mig ps3on nincs warez, pc-n van

de még ha eredeti játékokat veszel akkoris olcsóbbak anyival a pc játékok mint amenyit rákell költs fejlesztésre

és amenyi pénzért veszel egy ps3at abból már egy med-high pc-t összedobsz

szal a lényeg az h mindkettőre ugyanugy kell költeni

és pedig h ki mit választ, izlések és pofonok
12.
12.
zed33
Már én is nagyon várom a hogy irthassam a zombikat:) Egyébként az ATI és az NVIDIA mit csinálna az 50-100ezres kártyáival ha nem jelenne meg normális játék PC-re ezt úgy sem hagynák!
11.
11.
Shagy
alig várom ! kiváncsi leszek milyen csapatba hentelni a zombikat :D
10.
10.
westZsolt
9.
9.
coderman
Az lenne a jó ha mind a 3 platform játékosai együt tolhatnák :D
8.
8.
Dmr
lac15 nem érdemes a pc-t a konzolokhoz hasonlítgatnod, hogy mindig optimális legyen a géped fél, 1 évente cserélned kell, viszont ha egy konzolt megveszel az addig tart amíg az adott generáció, nincs ideskedés hogy valamit nem talál optimálisnak a pécéd... a konzolodba csak beteszed és megy :)
7.
7.
webadam
Az a legegyszerűbb ha valaki vesz 50-60 ezer-ért egy gépet netezni vagy dolgozni,és egy Xbox-ot vagy PS-t játszani.Watto-nak a játékok terén igaza van alig jelenik meg valami PC-re.
6.
6.
lac15
jajj hadjuk már ezt

ugyanugy vannak és lesznek is játékok pc-re

lehet h néhány cim nem jelenik megrá de ugyanugy ellehet vele szórakozni

és mérne érné meg öszedobni egy normális gépet?

pc-t azért még mindig több mindenre használod

grafban simán tudna anyit mint 1 ps3

láttál már ps3as játékot?

élsimitás mintha nemislenne

mig ha pc-t rákötsz egy hdtv-re nemigen mutatkoznak meg anyira a "recék"
5.
5.
watto
4: PC játékkínálat közelít a 0-hoz, ps3 árából egy normális (med) gépet nem éri meg összedobni.3: haverod hamarabb is tudakozódhatott volna a gépigényről
4.
4.
lac15
és neked nem mind1 h ő min játszik inkább?

ha a pc-re akar költeni tegye

játékok terén simán felér egy konzolal

és anyi pénzböl amiböl veszel egy ps3at

már egy elég jó pc-t is összedobhatsz

amin medium-highon futnak a játékok
3.
3.
laci126
1# Kocsis92-nek: Szerintem, ha turbozod csomoszor a gepedet, ott fogsz tartani, hogy siman vehettel volna egy konzolt.Haverom megvette az Assassin"s Creed-et es mikor latta mekkora gepigenye elsirta magat.Talald ki utana mit csinalt, vett egy PS3-at.
2.
2.
raikoh
én nagyon örülnék ha jönne a PS3-ra is,a fejlesztők már rég megmondták ha valaki bevállalja a portolást ,akkor semmi akadálya a PS3 verziónak,meg a EA már azéert jobban ismeri a PS működését a Orange Box óta,mivel a Dead Space is már elsődlegesen PS -re van fejlesztve,bízok bennük
1.
1.
Kocsis92
először örültem. csak aztán rájöttem hogy nem sok haveromnak van ps3. mindenki inkább a gépet turbózza:D szal inkább maradok a pc verziónál:) azzal legalább ki tom élvezni a 4 fős játékmenetet:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...