Leállították a Scarface folytatásának munkálatait

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 15.
  • Pletyka
Link másolása
Az Activision Blizzard leépítéseinek legújabb áldozata a Scarface volt, melynek folytatását még azelőtt törölték, hogy egyáltalán bejelenthették volna.
Az Activision Blizzard leépítéseinek legújabb áldozata a Scarface volt, melynek folytatását még azelőtt törölték, hogy egyáltalán bejelenthették volna.

A The Godfather II közeledésével várható volt, hogy bejelentik a Scarface folytatását, de az Activision Blizzard megvált a címtől, ahogy megvált a Szellemirtóktól, a Brutal Legendtől és az új 50 Cent nevével fémjelzett játéktól is. A jelenlegi helyzet szerint a játék jogai visszaszálltak a Universalra, remélhetőleg ők nem vetik el végleg a folytatást ötletét A pletykák szerint egyébként a megújult Activision el akarja adni a játékot és a Prototype-ot fejlesztő Radicalt, sőt egy esetleges bezárás is szóba jöhet. Bízzunk benne, hogy nem így lesz.
9.
9.
Giga0509
hogy lehetnek ilyen hülyék de komolyan? több mint a fele kész volt a Ghosbusters-nek annyian vették vna mint a rohadás erre kidobják wáá de hülyék!aztán végül prototype se lesz...az kit érdekel h a 50 centet kidobják az 1 is szar volt de ezt a yó játékot :S
7.
7.
Giga0509
ÓÓÓ BASSZÁK MEG! szellemírtók neeee wááá rohadt szar activision :@
6.
6.
Metal fiú
5.
5.
Petike x
Valami hihetetlen hogy mekkora nagy trágyának tűnik ez az AB az első benyomások alapján, az EA legalább vásárolja a kisebb csapatokat és a címeket, nem kirúgja őket.
4.
4.
suti_88
én nem tudom mi folyik itt, de azt tudom, hogy a scarface-ből hiba lenne folytatást csinálni, mint ahogy a godfather 2 is marhaságnak igérkezik, és labdába sem fognak rúgni a mafia illetve a gta4 mellett, esélytelen a dolog
3.
3.
Xabinho87
Huszti: Miért zárna be az Activision - Blizzard? Érdekes is lenne... A Radicalt akarják bezárni vagy eladni a hír szerint.
2.
2.
huszti
be akar zárni az activision blizzard? de mi a faszért? meg a prototype-ot eldobni? A szellemírtók is kész volt 60%-ba trailer is volt róla. Most mi a fasz van?
1.
1.
Dante18
Egyre jobban utálom az Activision-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...