Készül Command & Conquer: Generals 2?

Link másolása
A CnCGeneralsWorld.com azon spekulál mostanában, hogy vajon nekiállt-e már az EA Los Angeles a Command & Conquer: Generals 2 fejlesztésének.
A CnCGeneralsWorld.com azon spekulál mostanában, hogy vajon nekiállt-e már az EA Los Angeles a Command & Conquer: Generals 2 fejlesztésének.

Árulkodó jelből lenne már elég, mivel az EA már februárban lefoglaltatta a www.generals2.com címet, igy majdnem biztosm hogy napvilágot fog látni egy folytatás. Még egy jel, hogy a Red Alert 3 gyűjtői kiadásában egy béta kulcs van a következő Command & Conquer játékhoz, amiről eddig azt hittük, hogy a Tiberium lesz. Zavaró tény viszont, hogy az EA Los Angeles a generals9.com-ot is lefoglalta, így lehet csak rossz nyomra akarják terelni a rajongókat.I nformációk szerint az EA Los Angeles művészi csapata is lázasan dolgozik a Tiberium játékon és csak is azzal a projekttel vannak most elfoglalva, így semmi sem biztos.
6.
6.
Racsika
De mekkora feelingje volt, főleg a kiegészítőnek, hogy lehetett generalt választani, olyan csapatmunkákat lehetett összehozni multiban hogy csak na xD Remélem ha lesz 2., abból se hagyják ki ezt a fícsört...
4.
4.
Glek
Huhúúú!!! Generals-t imádtam! :D :D Többet játszottunk vele mint a RA2-vel, pedig azzel se 1-2 órát toltuk. :) Régi szépidők.
2.
2.
Sonny2
Ez milyen, és mikor adták ki az első részét?
1.
1.
Aramisz93
Az 1. volt az utolsó jó C&C amivel játszottam. Remélem ezt nem rontják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...