Command & Conquer: Generals 2

A nagysikerű Generals második része, amely hasonló sikerekre számíthat, mint elődje.
Típus: RTS, Sci-Fi

GC 2012: Mindkét next-gen gépre dolgozik az EA

Ha újabb bizonyíték kell arra, hogy a következő generációs konzolok lassan már a megszületés határán vannak, nos, akkor Frank Gibeau beszéde bizony az. Elmondása szerint az Electronic Arts komoly pénzeket áldoz mind a Sony, mind pedig a Microsoft következő platformjára történő fejlesztésre.

GC 2012: Átalakul, ingyenes lesz a C&C: Generals 2

Ismét egy "hoppá" hír esett be a GamesComról, egy olyan, amire valószínűleg nem sokan számítottak volna. Az Electronic Arts ugyanis bejelentette, hogy a BioWare Victory által készített Command & Conquer: Generals 2 némileg átalakul, és free-to-play anyaggá változik.

Frostbite engine-t használnak az EA Montrealnál is

A DICE-féle Frostbite engine igen széles körben felhasználható, legalábbis erről tett tanubizonyságot, hogy a Battlefield 3 után a Need for Speed: The Run volt a következő játék, ami használta. Most pedig több új anyag is készülhet rá az Electronic Arts montreali stúdióinál.

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

GDC 2009: Úton a C&C: Generals második része?

Bár régóta olvashatunk pletykákat egy esetleges Command & Conquer: Generals folytatásról, most végre szinte biztos bizonyíték van a készültére.

Készül Command & Conquer: Generals 2?

A CnCGeneralsWorld.com azon spekulál mostanában, hogy vajon nekiállt-e már az EA Los Angeles a Command & Conquer: Generals 2 fejlesztésének.