GC 2008: A második videóözön

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 20.
  • Videó
Link másolása
Második videóözönben helyet kapott a Red Alert 3, Resident Evil 5, Bionic Commando, Dark Void, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Silent Hill: Homecoming stb.
Második videóözönben helyet kapott a Red Alert 3, Resident Evil 5, Bionic Commando, Dark Void, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Silent Hill: Homecoming stb.

Red Alert 3



Resident Evil 5





Bionic Commando



Dark Void







IL-2 Sturmovik: Birds of Prey



Silent Hill: Homecoming



Star Wars: The Force Unleashed


5.
5.
Tomie7
Jó a Star Wars ,de mikor jön a demó? Ma van 21-e és a demót mára ígérték nem?!
4.
4.
ACDC 4ever
aháhhháá nagyon durca lesz a red alert
3.
3.
metafenomÉN
Star Wars: The Force Unleashed hát eddig a Star Wars: The Force Unleashed SZVSZ még erősen javítandó... A jedi lovag ezárt nem egy isten ha be kap egy találatot főleg egy lépegető nehéz lézer ütegétől akkor az fájjon rendesen ne rohangáljon vígan utána. A gyalogosok ne egyszerű bábuk legyenek akik akkor is ritkán találnak célba ha előttük álldogálsz. És mikor ketté vágja a csirkét... hát na jó renden csak ehhez nem elég hosszú a fénykard de ez még belefér.
2.
2.
Glek
IL-2!?!?!?!?! :O :O :O Én miért nem tudok erről???? De kirááály! ^^
1.
1.
cemi
CSumi!

-engem innen igazán csak a Star Wars: The Force Unleashed



az ami érdekelni fog majd, most nagyon ugy néz ki hogyjó kis gamma lesz, remélem nem lesz elszurva, és most nem csak a jobb részeket kell végignézni hanem ilyen pörgös lesz végig.a másik ami nem érdekel, de sztem a müfaj kedvelöi szerethetik az a resident evil 5, nekem biohazard nem jött be, nálam nem volt az a hangulat de eddig ez sztem faxa lesze, megkell szereznem majd egyszer esetleg



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...