GC 2008: Új PSP, PS3 chatpad, meg minden más

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 21.
  • Hardver
Link másolása
A Sony konferencián bemutatkozott a megújult PSP, láthattuk a PS3-hoz készült chatpadot, plusz bejelentették a legújabb, 160 GB-os modellt.
A Sony konferencián bemutatkozott a megújult PSP, láthattuk a PS3-hoz készült chatpadot, plusz bejelentették a legújabb, 160 GB-os modellt.

A PSP-3000 kódnevet viselő új kézikonzol október 15-én érkezik az EU-ba, az ára pedig igen baráti módon mindössze 199 euró lesz. A 4 GB-os Memory Stick PRO Duo kártyával felszerelt gépezet a PSP Slimre fog hasonlítani, extraként pedig beépített mikrofont, és egy új PS gombot is kapunk.

Ma bemutatták a Playstation 3-hoz készült chatpadot is, amit a kontrollerhez lehet majd erősíteni. Lesz rajta gyorsgomb a Barátok és a Bejövő Üzenetek menühöz, de ennél sokkal érdekesebb, hogy parancsszóra touchpaddá alakulnak a gombok, így egérként is funkcionál majd! Ár egyelőre nincs, a megjelenés novemberben várható.

Megtudtuk továbbá, hogy október 31-én új Playstation 3 érkezik az EU-ba. A 160GB-os modell ára hivatalosan 450 euró lesz, a csomagban pedig Dualshock 3 kontroller, valamint eredeti Uncharted és PAIN játék is lesz. Hogy valami rossz is legyen benne, ezúttal csak 2 USB portot kapunk hozzá, és a PS2 játékokkal se lesz kompatibilis.
9.
9.
Pezsgõ
ien chatpadot biztos veszek
8.
8.
laca009
4 azért adnak ki új psp-t mert össze lesz kötve a ps3-as online játékosokkal...
7.
7.
thomee84
hát bár nem szoktam csetelni ps3-on, viszont ez a chatpad valamivel jobb megoldás mivel nálam is helyhiány miatt nem szivesen pakolok ki még egy billentyűt a ps3 mellé, és valamivel egyszerűbb is igy.. ennyiből jó
6.
6.
Nazgul44
Hát ez az új PSP tök ugyan olyan sőt ha úgy veszük akkor nem sokat ér az a 4giga hely sem mert egy játék általában 800mb vagy 600 de vannak 1 gigások is szal csak anyit hogy aki vezs psp-t az ne ilyet vegyen hanem sima Slime-et és utána vegyen egy 8 gigásat bele.
5.
5.
DerMedve
Az nekem nagyon tetszeni fog, hogy ha a 4 Gb-s memókarival lesz 47000 Ft. 5: szerintem azért látod másnak a D-padot, mert rajta van a chatpad.
4.
4.
Aramisz93
Hát ha jól látom, mintha a D-paden is kicsit változtatta volna, valamint szerintem a formája...annyira kevés a változás, hogy pontosan nem tudom megmondani mi, de valami változott a formáján :)
3.
3.
Vincenzo
2: a PSP-nek már most is van netkapcsolata



szerintem semmi értelme nincs új PSP-t kiadni, semmi nem változott rajta...egy mikorofon és egy PSgomb nem nagy újdonság, valamint a PS3 chatpad is egy nagy hülyeség...a PS3hoz bármilyen billentyűzetet lehet csatlakoztatni, ami sokkal olcsóbb és jobb megoldás, mint ez, ami csak az X360 chatpad másolata
2.
2.
laca009
ja és a psp ára ft-ben 47000 ft lesz tök olcsó:)))
1.
1.
laca009
de jóóó legalább nekem már ilyen psp-m lesz mert karácsonyra veszek majd egyet :) és ilyen lesz wÁÁÁÁÁ tök kiri ez is olyan lesz mint a ps3-on hogy net kapcsolata lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...