GC 2008: 7 perces Prince of Persia videó

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Nem kevesebb, mint 7 perces videó érkezett a legújabb Prince of Persia epizódról, amelyet sokan Prodigy alcímen emlegetünk és télen kerül a boltok polcaira.
Nem kevesebb, mint 7 perces videó érkezett a legújabb Prince of Persia epizódról, amelyet sokan Prodigy alcímen emlegetünk és télen kerül a boltok polcaira.


A megújult Prince of Persia remek szórakozásnak ígérkezik azoknak, akik szerették az eddigi részeket, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a sorozattal. Egy teljesen új történetet ismerhetünk meg, amelyben már nem az Idő Homokja után kell kutatnunk, hanem szépséges segítőnkkel kell megtisztítanunk a világot a gonosz hadaktól. A videóban láthatunk egy komolyabb harcot, valamint rengeteg akrobatikus mozdulatot, amelyek a Prince of Persia sorozatot jellemzik. A grafika továbbra is cel-shaded, de egyre tetszetősebb. A megjelenés év végén várható PC-re, PS3-ra és X360-ra.
10.
10.
Bally King
Én jobban örülnék, ha csaj nem úgy fejlődne, mint a WW-ben, hanem inkább mint a SoT-ban. Ott ahogy haladtunk előre egyre kevesebb ruha volt a hercegen, és a végén nem volt semmi a felsőtestén. :D
9.
9.
laca009
na végre egy tök rutinos herceget kapunk hogy nem évekig kell mászni oldalra a falon ez legealáb fut oldalra a falon ugy hogy még kapaszkodikis meg ha falat érsz még onnan is tudsz tovább futni:) kiri lesz és az év játéka vagy a hónap játéka lesz ?
8.
8.
tommy93
Grafika ellenére,izgalmasabb,pörgösebb:)A herceg még soha nem volt ilyen gyors:D
7.
7.
westZsolt
fuu komoly :D Pókember elbújhat xD
6.
6.
k_mark93
Jól néz ki meg minden...de nekem ez a csaj meg a harcrendszer így elsőre nem jön be,az előző sorozat harcrendszerét jobban csíptem,mondjuk látásból nem tom megítélni h ez milyen lehet...majd kiderül ha kijön a játék:)
5.
5.
Giga0509
fasza.Ez a cell-shaded grafika nem is vészes,a képeken rosszabbnak nézett ki de mozgásban más...yó game lesz!
4.
4.
JcGross
nekem nem teccik ez a co-op cucc. Az oké ha olyat csinálnak 1 játékba, hogy lehet, de ha nem választhatsz akkor az elég szívás.
2.
2.
Racsika
Nem szeretem a PoP-ot, de ezzel muszáj lesz tolni (igazából azért nem szeretem, mert az elsőnél elvesztettem a fonalat, lévén nem játszottam végig, a másik kettő meg arra épült rá... vagy mi...)

Sokan lehúzták a grafikát, de szerintem ez ütni fog, nagyon feelinges!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...