GC 2008: PC-re is megjelenik az új Silent Hill

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredetileg kizárólag az újgenerációs konzolokra jelentették be a Silent Hill ötödik részét, de Lipcsében megtudtuk, hogy lesz számítógépes változat is.
Eredetileg kizárólag az újgenerációs konzolokra jelentették be a Silent Hill ötödik részét, de Lipcsében megtudtuk, hogy lesz számítógépes változat is.



A Silent Hill: Homecoming megjelenése szeptemberben várható, a bejelentés szerint PC-s változat a Steamről lesz letölthető - sajnos arról nem érkezett hír, hogy lesz-e dobozos változat, de elképzelhető, hogy a nagymértékű kalózkodás miatt lemondhatunk róla. Az új rész főhőse egyébként Alex Shepherd lesz, aki azért tér vissza szülővárosába, hogy megkeresse eltűnt bátyját: az okosabbak már nyilván tudják, hogy ez nem hétköznapi kiruccanás és nyomozás lesz, hiszen Silent Hill sosem volt barátságos kisváros.
9.
9.
watto
9: köszi az infot :) én a magyar torrent "szemszögéből" indultam ki :)
8.
8.
dareal
5: oldal függő, mert biza demonoidon, piratebay-en leginkább konzol játékok vezetik a listát, a pc-s igen alulmarad. (persze van amiben pc-s rész kelendőbb, de x-re ott rengetegen töltenek)
7.
7.
webadam
4:Szerinted a rangsorokat a befolyt pénz alapján állítják fel?PC-re sokkal nagyobb a warez de ezt most nem is vág a témába.Nekem hiányzik már egy jó horror utoljára a Condemned 2 volt jó.
6.
6.
Aramisz93
Ezt nem most jelentették be. Ha jól emlékszem már régen bejelentették, hogy jön gépre is. De lehet hogy az még csak ilyen " lehet hogy jönni fog pc-re is" dolog volt.



bobby/mgsboy: Magadból indulsz ki? Ha megnézel egy torrentoldalt ( linket nem írok, de ha vagy olyan okos, mint amilyennek állítod magad, akkor simán találsz egyet a googleval ) akkor meglátod, hogy 1, Xbox360 ra sokkal több seed/lech van, mint bármi másra. Persze tudom, hogy neked a ps a minden.
5.
5.
watto
azért ez nem mondanám hogy konzolra többen töltenek :( ha torrentre felkerül egy x360 játék, may leszedik 10-en... kivéve ha nagy címről van szó, call of duty 4-et PC-re eddig 12 000-en szedték le ^^
4.
4.
felegyi
Ugyan már, azt ne akarjátok nekem bemesélni hogy konzolra nem töltik a játékokat! Sőt, általában konzolra még többet is töltenek le mint PC-re! Csak hát az árlistákon ez egyáltalán nem látszik meg, mivel egy PS3-as vagy Xbox360-as játék dupla annyiba kerül mint egy PC-s... De hát ez a kalózkodásos dolog jó kifogás, sose volt rossz.
2.
2.
westZsolt
kb ennyit akartam énis mondani :D meghogy pc-sek(akinek no konzol) Legalább kulázhattok ti is :D
1.
1.
mgsboy
mindenki lefogja tölteni... fölösleges, de ha szívni akar a fejlesztőcsapat akkor jöjjön pcre is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...