GC 2008: WoW: Wrath of the Lich King trailer

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Végre megtekinthető a nagysikerű World of Warcraft második kiegészítőjének a trailere, amit majd a játék elején is láthatunk. Fantasztikusra sikeredett!
Végre megtekinthető a nagysikerű World of Warcraft második kiegészítőjének a trailere, amit majd a játék elején is láthatunk. Fantasztikusra sikeredett!


Napjaink legsikeresebb MMO-ja hamarosan második kiegészítőjével bővül, amelynek Wrath of the Lich King az alcíme, s az év utolsó negyedében jelenik meg. A Games Convention rendezvényen a Blizzard bemutatta a játék előzetesét, amelyet majd a feltelepített program első elindításakor is láthatunk. A videók terén ismét hozta remek formáját a Blizzard, reméljük a játék is hasonlóan jó lesz.
18.
18.
wynner0
hat igen kira lessz gondolom lesz uj set uj fegyo. A rombolhato epuleteket meg a csatakat varom...
17.
17.
laca009
köszönöm hogy sokan egyet értetek velem csak elég boszantó
16.
16.
cryan
Nem egészen. Ha van egy lvl55-ös vagy nagyobb karid, akkor indíthatsz egy teljesen új Death Knightot, ami nem fogja felülírni egyik karidat sem.
15.
15.
fojesz
Asszem úgy fog menni, hogyha egy minimum 55-ös szintű karival végigtolsz egy quest-láncot, akkor Death Knight lesz belőle. Tehát ez már a meglévőkkel is működik. Nem vagyok nagy wowos, szal lehet tévedek, de én így tudom.
14.
14.
korirchun
rohadt jó trailer!

csak egy kérdésem lenne, sztem ez nem csak engem foglalkoztat...

van egy jókis accom, van benne 10fullos kari...és lesz új hely a dk-(k)nak? mert nemfogok új accot csinálni meg még azon egyet 70re felhuzni h lehessen dkm
13.
13.
tommy93
Tökéletes!Apja szerencsére mit nem élt át...Ütös lesz nagyon várom!:)
12.
12.
darkdruid
Az egész nagyon durva! :D
11.
11.
wildláma
nagyon durva a sárkány és a sereg, elő pillantásra olyan volt mint a heroes necropolisa. :P
10.
10.
darkdruid
#3 Én is egyetértek veled. A WoW hivatalos magyar honlapján fent is van a történet, és ha 2x nem olvastam el 1x sem, mert szerintem nagyon jó, ahogy ki lett találva. Mindenkinek ajánlom aki szereti ezt a remek játékot. Én még azelőtt elolvastam mielőtt játszottam volna, és mikor ott voltam egy-két történetben szereplő helyen, jó érzés volt tudni, hogy én most itt állok ahol pl xyz csata folyt.
9.
9.
JoHnNiEE
én vmi pörgősebbre meg többet mutatóbbra vártam deee nemrossz D
8.
8.
$how
#3 Teljesen egyetértek! Sajnos nagyon sok újdonsült Plájer,azt hiszi,hogy ez is Unreal T. Hogy csak a másik gyilkolásáról szól az egész,és a világon semmit nem tud a játék történetéről! Én nagyon komázom a Játékot minden formályában(warcraft 1-2-3 stb;wow. El lehet vele Flasshelni azzal, h a WoW-ba eltalpalsz a fontos helyszínekre,vagy ahol történt valami. :D Érdekes dolgokra lehet bukkanni. Ez a Trailer meg odawág!
7.
7.
Atci
Nagyon jó a zenéje! Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni?
6.
6.
Bally King
Olyan szárnyakkal hogy tud repülni az a sárkány? :D
5.
5.
laca009
köszönöm raviel the end de ilyen az apám is mert ö játszik inkább vele én csak néha de ö is ezek az emberek közá tartozik akik nem tudják a történetet sajnos és még ö dumál és teljesen igy van hogy megöték ilidant és azonnal fuuuuu meg ötük de nem is tudja valojában kit ölt meg ez a gond sajnos ja és nem wowos hanem warcraft-os könyv mert nem a wow rol szol a wow a warcraftot viszi be egy mmorpg -be és enyi...
4.
4.
Raviel.The.End
#3 Teljes mértékben igazad van! :) Végig kell játszani az összes Warcraft-ot + akinek van kedve(nekem volt) az olvasson WoW-os könyvet! ;) Csak ajánlani tudom mert jó könyvek! És nem több 1000 oldalasok mint a Herry Pottyer :D
3.
3.
laca009
nagyon jó lett remélem a játék is ilyen jó lesz, de fan egy nagyon bosszantó tény ami anyira bosszantó mint a ha fülbe orba szájba szembe köpnének egyszerre ... mert a wow-os játékosok nagy része nem játszott az elözö részekkel és nem tudja hogy mi a történet csak játszanak mert fúúú leöltem ilidant és ezt csak ugy mondja de azt sem tudja ki az igazábol hát itt kezdődik nagy része szerintem azt sem tudja hogy mi ki a lich king és ki volt elöte meg elötte... de az meg ne szolajon aki játszott az előzö részekkel és tudja a történetet csak az jelezzen aki baromira nem tudja hogy mi is az a northrend meg ilyesmiket de az ne hogy fikázzon mert megölöm
2.
2.
r.o.b.
jóféle :D ha jól tudom az a sárkány ott fog repkedni a log in screen en
1.
1.
Raviel.The.End
Ez már aszem du. fennt volt ... egy oldalon :D, de sztem rohadt jó lett! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...