GC 2008: Grand Theft Auto 4 - túl a sokmillión

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Eddig több mint hatmillió Grand Theft Auto 4 talált gazdára világszerte - a Niko Bellic történetét feldolgozó cím így az idei év legkeresettebb játéka lett! (UPDATE)
Eddig több mint hatmillió Grand Theft Auto 4 talált gazdára világszerte - a Niko Bellic történetét feldolgozó cím így az idei év legkeresettebb játéka lett!

A Grand Theft Auto 4-ből egészen pontosan 6,293,000 darabot sikerült eladni, és még meg sem jelent Japánban, sőt csak most hegesztik a PC-s verziót. Második helyen a Super Smash Bros Brawl áll 5,433,000 darabbal, őt követi a Mario Kart Wii 4,697,000 példánnyal, majd a Wii Fit 3,604,000-rel, és a Guitar Hero III: Legends of Rock 3,475,000 eladott játékkal. Nem semmi számok ezek kérem-szépen, jó kis évet fog zárni a Nintendo, az már fix!

UPDATE: Közben kiderült, hogy a GTA 4 már májusban elérte a hatmilliós adatot, jelenleg pedig megszámlálhatatlanul sok van belőle az utcán. A pontos eladási számot úgy kaphatjuk meg, ha összeadjuk a Rockstar iroda előtt álló Ferrarik számát, majd beszorozzuk az őket elnyomó Bugattik teljesítményével, és hozzárakunk annyi nullát, míg milliós nem lesz a végeredmény :).
9.
9.
ptogamer
Valaki nem tudja hogy kb mekkora gepigenye lesz a gta 4-nek???

8.
8.
Daks
hehe akkor bocsika, maris atirom a hirt
7.
7.
Petike x
Az első napon többet adtak el mint azóta összesen. :D
6.
6.
orange
Amugy meg ez a gamekapocson is ki volt írva régebben

3.
3.
Daks
"A GTA 4 a megjelenést követő első 24 órás eladási rekordot döntötte meg, a játékból az első napon 3,6 millió darabot adtak el" ez volt a megjelenes utani hirben itt a GKn.

Van linked Vincenzo?
2.
2.
Vincenzo
Nem akarok kötekedni meg beszólni, de ez egy kicsit régi hír...olyannyira, hogy már a megjelenése utáni első héten elérte a 6millió eladott példányt a GTA IV...
1.
1.
felegyi
Sztem Japánban már rég beszerezték, ha eddig nem volt kapható...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...