GC 2008: Késik a Project Origin megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel, legkésőbb az év végén meg kellett volna jelennie a méltán népszerű F.E.A.R. folytatásának, sajnos azonban a Project Origin idén már nem fog elkészülni.
Ősszel, legkésőbb az év végén meg kellett volna jelennie a méltán népszerű F.E.A.R. folytatásának, sajnos azonban a Project Origin idén már nem fog elkészülni.



A jövő év első negyedében jelenhet meg legkorábban a Project Origin, tudta meg az IGN egy játékhoz kapcsolódó előadás során. A pontos okot nem árulták el a fejlesztők, így ötletünk sincs, hogy miért várat magára a boltokbakerülés. A játék egyébként a F.E.A.R. valódi folytatása lesz, új főhőssel, de a régi játékmenettel és remélhetőleg több félelmetes résszel.
5.
5.
thisnoall
Genevieve Aristide szerepel a sztoriban (és valamilyen érthetetlen oknál fogva a replicák is)... a többi karakter pefig megjelenhet, legalábbis a készítők azt mondták nem tűntek el. az elnapolás valószínűleg az apró hibák miatt van (pl sokaknak nem tetszett a grafika).
4.
4.
McDuff
#3 arra én is kivi leszek h mit hoznak ki ebből,merthogy már se Fettel(ebből kifolyolag Replicások sem lesznek,v ha igen,nt ki fogja őket irányítani(Alma?!)),se a tesoja(NonameSoldier),se Genevieve Aristide,se Harlan Wade,se Rowdy Betters és még sorolhatnám...szal kiváncsian várom,h mi sül ki ebből,me már kajak csak Alma maradt.azért örülnék ha feltűnne benne pár régi kulcsfontosággu szereplő,v pár régi fegyo(bár erre már ne is számítsak)csak h tudjam h valoban "F.E.A.R."-el jáccom...mert így tényleg csak Alma van és kész,még a cím se ugyan az,szal jogosan mondhatnánk h ez már nem F.E.A.R.,azt közbe tényleg nem az...sztem tul messzire mentek ujjítás terén...
3.
3.
McDuff
azért késik mert azt hiszik h nincs esélye a most megjelenő(őszi) játékokkal szemben,pedig sztem símán felveszi velük a versenyt!rengeteg ember várólistáján fent van már,köztük jo magam is!
2.
2.
Dcrysis02
Folytatás?Új ember,új sztori...remélem azért késik hogy valami normálisabb történetet agyaljanak ki neki.
1.
1.
MetalLord
áhhh, pedig már kíváncsi vok, mit is csinál alma a várossal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...