Nemsokára jön a konzolos Crysis?

Link másolása
Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.
Aki múltkor örült a hírnek, hogy a Crysis konzolokra portolása lehetséges lehet, elkezdheti gyűjteni a zsebpénzét egy esetleges konzolos megjelenésre.


Most a Playstation Universe kollégái szeretnének minket meggyőzni, hogy készül a konzolos változat - ezt állítólag egy a Crytekhez közeli forrás erősítette meg. Ha minden igaz, lesz Crysis X360-ra és PS3-ra, sőt a Crysis: Warhead is áttér a konzolokra. Az Xbox 360-as verzió az év végén, legkésőbb 2009 elején jelenik meg, míg a PlayStation 3-verzió technikai okok miatt késik egy-két hetet.
76.
76.
Auchen
emberek a konzolra a crysis warhead szarabb grafikával jön ki mert amit pc simán elfut geforce 6800 gt-vel azt a konzol nem bírja el, ennyit a konzolról, egyébként a konzolt is frissíteni kell 1-2 év múlva olyan játékok lesznek amilyeneket a mostani konzolok nem bírnának elfuttatmi

viszont mostani pc, geforce 8600 gts-sel simán elbír
75.
75.
TONYSAKKA
PC-WWI-PS3-XBOX360-mindegy melyik van meg,nem arrol szol hogy melyikkel jobb jatszani,hanem arrol mi velemeny a game minosegerol,bar sokan direkt vagy tudatlanul belemennek ebbe a veget nem ero idiota vitaba.

mikkor olvasgatok ehez hasonlo h.sz 30% rola szol70%nak koze sincs a temahoz.korraban ugyan itt ket tag olyannyira beindult hogy mar vegen egymas allasat cikiztek.hozza tennem(mernokikaron tanar masik meg egy agrar szaki volt-azert gaz nem?

EZ SEM A ERROL SZOL sorry!
74.
74.
TONYSAKKA
a cod5 nek nem lessz szebb a grafikaja,mert korabban mart leirtak ugyan itt hogy,,azzal a enginnel keszul mint a cod4!szerintem tokeletes a cod4 veteran utan maradt a multi,de sajnos ez utobbi ps3-ra nagyon sz** es elpasszoltam.de kivancsi lennek ennel jobbat,vagy legalabb hasonlot mikkor kesszitenek(FPS)

udv.
73.
73.
Optimus Prime
"Ezek szerint a COD5 grafja azért lesz szebb mint a COD4,mert az a dzsungelben lesz nem pedig városokban... xD A szint megvan!"



Na igen, a COD2-é meg azért rosszabb, mert még a II. világháború idején játszódik. XD



"míg a crysis a valóságot mutatja"



Ez nézőpont kérdése. Dzsungel, katonák, idegenek, Zéró G...
72.
72.
Ne4ndR
71.
71.
Ne4ndR
nem kéne összehasonlítani a FFXIII mivel az egy scfi szerűségeskedés míg a crysis a valóságot mutatja, utánozza.
70.
70.
Pain
Jaj volt még egy durva beszólás mgsboytól! Valami olyasmi, hogy a Crysis grafikája azért jobb a Killzone 2nél mert más környezetben játszódik!

Ezek szerint a COD5 grafja azért lesz szebb mint a COD4,mert az a dzsungelben lesz nem pedig városokban... xD A szint megvan!
69.
69.
klemid
Ahozz képest hogy a töbség szerint szar volt a Crysis több komentár jött mint pl a CoD-hoz.xD
68.
68.
3D
73, Te vagy az én emberem. Teljesen egyetértek.:D



67.
67.
Pain
Hát azt hittem sose érek végig mgsboy marhaságain xD Én azon csodálkoztam mindig is, hogy a konzolok 6-7 évig is csúcs grafikát nyomatnak ehhez képest a pc-t 2-3 évente fejleszteni kell...

68: Azért sasold meg az FFXIII-at. Kicsit veri a Crysis grafikát!:D
66.
66.
Optimus Prime
Hát végig olvastam ezt a közel 70 hsz-t és hát vicces is egyben meg már uncsi. Érteme zt a PC vs konzol témára is.

Személyes véleményem és érve(im) a PC mellett:

1. a játkon kívül engeteg dologra használom: CD/DVD-írás, internet, fotók tárolása, weblapszerkesztés, internetes keresgélés bármi után, chatelés, stb.

2. sok kedvenc régi játékom van, amik tuti nem jönnek ki konzolra és a gépigényük mindössze egy PII-es

3. a konzolok rohadt drágák, nekem. tény a PC sem olcsó, de nemrég vettem egy 8600 GT-t 17e és mitha csak új gépem lenne. A cikkben forgó crysis is simán fut mediumon, pedig csak másfél giga ramom és egy 3 Ghz-es Celeronom van.

4. szerintem soha meg nem szoknám a gamepades irányítást, az egér+billentyűzet remek megoldás.



Remélem nem voltam túl hosszú és nem bántottam meg senkit. Csupán személyes (és talán néhány hasonló, PC-s tulaj) véleményét írtam meg.
65.
65.
Obi1
Azért én nem vennék mérget hogy meg fog jelenni konzolokra is a játék, hisz csak meg kell nézni hogy mi a forrás (Playstation Universe). Ezek a PS fan újságok/weboldalak hetente hoznak ki kamu információkat, lásd a Mirror's Edge ideiglenes exkluzivitása.
64.
64.
Metal fiú
kurva szép grafika lesz neki tuti
63.
63.
Vikitiki
az érdekes hogy a konzolok is elbirnak ezzel a graffal
62.
62.
wolf15
Jaaaa,leesett :D

Azért nem bannoljátok még,h lehessen vmin nevetni is XD

Amúgy meg télleg zavaró ez a hatalmas tudatlanság,hülyeség és a végletekig kitartás egy konzol mellett csak azért,mert neki olyan van és most ő az istenkirálycsászár.szánalom...
61.
61.
shooter1234
65 64, XD ja. Sztem PC-n a legjobb fps gamekkel játszani. legalább is ezt vágtam le 8 év játék után. Egérrel meg billentyűzettel a leg élvezetesseb a játék (legalább is az FPS) Játszottam már PS 2 vel és még sorolhatnám.....

De inkább maradok a PC-nél, és leszarom nagy ívből, hogy melyik platformla készül el előbb az új Crysis. UI.: tudom hogy Xbox 360 hoz is lehet kötni egeret + billentyűzetet
60.
60.
dareal
mgsboy, ne haragudj, de hatalmas marhaságokat írsz össze. most konkrétan nem arra gondolok, hogy szerinted min jobb játszani, mert az enyhén szubjektív.

a kollégákkal viszont rettenetesen jót röhögtünk azon irományodon, miszerint miért nehéz ps3-ra programot fejleszteni :) az a kiírni, javítani, kiírni "eredetiben", no hát az visz mindent.

csak annyit kérek, hogy olvass utána legalább, egy picit, egy minimálisat (tényleg csak egy picit, mert azt úgy talán még könnyedén feldolgozod :))



64: én is így tettem, vlhogy ezen irományok mindig jó kedvre derítenek :)
59.
59.
Pezsgõ
OoO Lol elolvastam minden üzit és röhögtem is egy jót.:D
58.
58.
laci126
mit veszekedtek, hogy kinek jobb így?! Nekünk két hét múlva lesz a boxosoknak előbb, ez van!Végül is nem azt mondták, hogy egy hónapot késik, vagy a boxosoknak egy különleges fejlesztést adtak.(Egy PS3-as mondta)
57.
57.
watto
"ha utáltok el tudok menni de akkoris jobb lesz konzolon! "



vissza se gyere kérlek
55.
55.
mgsboy
??? mibajod? na, befejeztem... pár embernek annyi agya van mint egy gyiknak.... de mind1! viszlát! meek konzolon játszani :D
54.
54.
Batri
menj el messzire...még a neved se lássam többet :S
53.
53.
mgsboy
joovanna, befejezem! de akkoris jobb konzolon! na mind1... ha utáltok el tudok menni de akkoris jobb lesz konzolon!
52.
52.
Batri
nincs olyan program amivel lelehet nyomozni pár személyt az oldalról? személyesen mennék el hozzád bobby és félholtra vernélek te b*rom -.-"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...