Pletykák a Rockstar háza tájáról

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 27.
  • Pletyka
Link másolása
Az e havi EGM magazinban érdekes pletykák kaptak helyet, amelyek a Rockstar háza tájáról érkeznek és a Max Payne 3-mal is kapcsolatosak.
Az e havi EGM magazinban érdekes pletykák kaptak helyet, amelyek a Rockstar háza tájáról érkeznek és a Max Payne 3-mal is kapcsolatosak.
 

Mind tudjuk, a Max Payne fejlesztéséért felelős Remedy a második rész megjelenése után belevágott az Alan Wake készítésébe, amely még mindig tart. A magazin információi szerint a Max Payne harmadik részének munkálatait a Rockstar azon csapata vállalta magára, akiknek a 2005-ben megjelent, The Warriors címet viselő játékot is köszönhetjük. Max mellett még egy Rockstar által fejlesztett játékról is szólnak a pletykák, amely Playstation 3 exkluzív lesz, s a Grand Theft Auto IV fejlesztő dolgoznak rajta. Ezek egyelőre csak pletykák, ezért tessék fenntartásokkal kezelni, reméljük hamarosan megtudjuk, hogy mi is igaz belőle.
11.
11.
LonGleY
#11: Azért te sem vagy piskóta! :]
10.
10.
laca009
nna itt is be nyögöt egy értelmesett xD enyire érthetetlen véletlenül nem angol magyarul akkarod irni mer az amerikaiak fogalmaznak is better graphs soon xD
9.
9.
LonGleY
#9: Kíváncsi leszek, hogy mikor hozod össze az első értelmes magyar mondatod. Ott akarok lenni, de már lassan a 30-at taposom, úgyhogy húzz bele!
8.
8.
Metal fiú
kiváncsi leszek milyen lesz jobb grafika
7.
7.
shooter1234
4: ne azt nézd, h, hányadik a +jegyzés, hanem a nevet, és máris látod, hogy nincs igazad :)
6.
6.
laca009
huh neked aztán van fantáziád én most játszom a crysis-el megint a warhead elöt igen tök jó lenne ugrálni mint a max payne-ben xD meg a 2-öben megint lelöni a nagyit a lakásban aztán még ugy mint a postal 2-öben egy pict rugdosni xD
5.
5.
Dcrysis02
Mi lenne ha a Crysist összevonnánk ezzel a sorozattal?MAXIMUM Payne funkció a nanoruhába és lenne időlassitási képesség. :)
2.
2.
elite_hun
1.
1.
shooter1234
Még sose voltam 1. :))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...