Ingyenesen letölthető a Red Alert első része

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 31.
  • Letöltés
A Command & Conquer univerzum 13. születésnapjának alkalmából bárki számára ingyenesen letölthető a nagysikerű Red Alert sorozat első része.
A Command & Conquer univerzum 13. születésnapjának alkalmából bárki számára ingyenesen letölthető a nagysikerű Red Alert sorozat első része.


A stratégiai játékok kedvelő már bizonyára találkoztak valamely Command & Conquer univerzumban játszódó játékkal, ám az Electronic Artsnak köszönhetően most az egyik legrégebbi játékot ismerhetik meg, amely ebben a fantasztikus világban játszódik. Mivel a sorozat ma ünnepli 13. születésnapját, ezért ingyenesen letölthető a Red Alert, amely a csúnyácska grafikát leszámítva fergeteges kikapcsolódást nyújt a műfaj kedvelőinek. Ha valakinek megtetszik az első rész, s elő rendeli a harmadikat, az ingyenesen letöltheti a Red Alert 2-t az Electronic Arts-tól.

Letöltésért ide fáradjatok:
Red Alert letöltése
14.
sTERNKERN
Engem érdekelne, mert anno sokat játszottam vele és szerettem. Csak az a baj, hogy már XP-n se megy.
14.
sTERNKERN
13.
Metal fiú
12.
Optimus Prime
#12: legjobb, ha szépen kiírod CD-re. Aztán van még ott egy XP-s patch, azt is telepítsd. Ha még úgyse megy, állítsd be a Win95-et a kompatibilitási módnál.
11.
TonyMartini
Letöltöttem, de nem sikerült normálisan elindítanom. Csak úgy tudtam játszani hogy hang nélkül úgy is csak egyszer sikerült elindítanom. Vki elmondaná, hogy kell normálisan feltelepíteni és elindítani?
9.
FeroxX
9.
FeroxX
8.
shooter1234
Régen a PI es gépemen elég sokat toltam ezt is a doom 2 meg a duke nukem 3d mellett
7.
Bloodrose
Az egyik a szovjet, a másik a szövetséges hadjáratot tartalmazza.
6.
Bally King
mi a különbség a szovjet és a szövetséges lemez között?
5.
Trishtan
Rondácska? 12 éve ez volt az etalon :D
4.
Bloodrose
3. ha a kiegészítőket nem számolod.
3.
Optimus Prime
Újfent ilyen ajándék? Tavaly is volt, de akkor a C&C 1, ha jól emlékszem, meg is van, CD-re kiírva. Ha jól értem akkor ez most a második rész. ;)

Aki türelmes így szépen begyűjtheti a szériát. Én amúgy a Tiberian Sun-ra várok/várnék. Az a sorozat egyébként melyik/hányadik darabja? :S
1.
wolf15
Csak ma tölthető le ingyenesen v a mai naptól?
1.
LiMiT
Én nem töltöm le, mert már régóta megvan!! ^^ Red Alert RulZ!!! :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...