Egy héttel korábban érkezik a Dead Space

  • Írta: drip
  • 2008. szeptember 7.
  • Hír
Link másolása
Örömhír a rajongóknak, hogy a várva-várt Dead Space más játékokkal ellentétben nem késik, hanem egy héttel korábban kerül a boltok polcaira.
Örömhír a rajongóknak, hogy a várva-várt Dead Space más játékokkal ellentétben nem késik, hanem egy héttel korábban kerül a boltok polcaira.

A Dead Space eredetileg stílusosan halloweenra, azaz október 31-re volt kiírva, az EA-s fiúk anno viszont nehéz szívvel, de lemondtak az október végi ijesztgetésről, s körübelül egy héttel előrébb hozták a konzolos megjelenést október 21-re. Ezzel azonban nem érték be: a hétvégén bejelentették, hogy még hamarabb jön a Dead Space, így konzolokon 14-én, PC-n pedig 20-án válik elérhetővé a játék.

29.
29.
Gorn
gratulálok! nincs már így is a béka segge alá züllve a lelkivilágotok, nyomjátok szét mégjobban az agyatokat ilyen játékokkal előbb utóbb ti magatok lesztek a zombik, elég lesz tükörbe nézni, nem kell se játék se film már...

Mondom ezt, miközben töltöm épp a STALKER-t...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
28.
28.
reaperboy
Imádom!!!Imádom!!!és Imádoooom!!!!! év horrorjátéka lesz szerintem :D
26.
26.
ptogamer
Na vegre egy jatek hamarabb jon ki.
25.
25.
huszti
23.
23.
drip
Nem értem egyeseket mégis miből gondolják,hogy jobb lesz itt meg ott valaki már megírta sokszor észrevehetetlen a külnbség örüljetek,hogy hamarabb jön mert nem minden nap vannak ilyenek és amúgy is a lényeg,hogy játszhass vele (én PC-n fogok)
22.
22.
Asher
Amúgy el lehetne gondolkodni miért is jelenik meg pc-re egy héttel később? Talán a warez miatt. Nagyon jó huzzás. Akit érdekel megveszi konzolra,hamarabb és nem warezolja szarráa magát.



Sok helyen mennő let, hogy warazolnak, és büszkék rá. aki nem képes felfogni, hogy a hobbija drága mulatság az ne játszon. Sok suttyó lettölt kismillió játékot majd 2-3 nap után megunja. Vegyen egyet de azt tolja ki.
21.
21.
Asher
23: Vagy rendelj külföldről. Az új címek is 8-12 ezer között mozognak...
20.
20.
bitbandita
23: én a helyedben inkább ritkábban vennék játékot, de akkor nagyobb címeket.
19.
19.
onikage
Vannak ám olyan emberek akik azért torrenteznek meg varezolnak mert esetleg családapák és sokkal jobban jönne nekik esetleg a 15000-es játék helyett a gyereknek cipőt ,iskolatáskát ruhát vagy sokkal HASZNOSABB dolgot venni.

De én sem értek egyet a varezolokkal csak mire egy ilyen játék mint a dead space 5-8ezer forintba kerül addigra már egy éves lesz a játék!

Remélem tudtatok követni mert nekem csak olyan játékokra(x360)van pénzem ami max 5-8ezer forint!!
18.
18.
bitbandita
15: nem beszélve a további 30-40%-ról aki nem torrentezik, hanem úgy veszi meg darabját 1-2rugóért a játékoknak attól, aki torrentezik, mert neki annyi esze sincs (vagy nem érdekli ill, egyszerűbb így neki), hogy hogy kell letölteni valamit meg utána kiírni! (akinek nem inge az ne vegye magára természetesen, nem azért írtam, hogy degradáljam a konzolos társadalmat, sőt, én is veszek egyet a jövő héten, egy xbox nem kerül annyiba se mint a vidikártyám, szóval miért ne?)
17.
17.
Metal fiú
Grafika szerint jobb lesz hát idelye már gépigényét tudnmi már
16.
16.
Metal fiú
15.
15.
ferrari123
Joykiller-nek igaza van. Egyébként szerintem a pc-sek ehhez már hozzá szokhattak hogy később jönnek ki a játékok.
13.
13.
westZsolt
40%? Az sok! Na Végre Jóhír :P
12.
12.
felegyi
14# Igaz de a konzolosok 40%-a is torrentezik...
11.
11.
joykiller
#5: A gta4 nem azért jön ki késöbb mert kevesebb hiba lesz, hanem aztért mert késöbb kezdték a fejlesztését. A konzolok a legnagyobb bevételi források a fejlesztöknek, a pc meg másodlagos. Mivel pcre nem éri meg nekik a fejlesztés azért mert a pc-s játékosok 80%a ugy is letölti INGYEN.
10.
10.
felegyi
5# Szerintem már mind3 platformnál elérte az arany státuszt, úgyhogy nem is javíthatnának rajta... Logikus hogy miért jön később, mivel konzolra sokkal több játékot vesznek, és mivel azokra egy héttel hamarabb jelenik meg gondolom hogy inkább a konzolos versiont emelik le a polcokról. Személy szerint ha lenne xboxom, akkor is megvárnám azt az egy hetet, ezen ne múljon!
8.
8.
Gula
És íme a prófécia, mellyet Dcrysis02 jövendőlé, beteljesedett valah...............
7.
7.
mgsboy
de ha együtt jött volna ki a gta4 pc-re meg konzolokra, egy nappal sem később akkor konzolon ugyis jobb lett volna! de igy...
6.
6.
mgsboy
dehogy! azon a 8 napon nem alakitanak ki semmit! a gta4 meg azért jobb pc-n mert ugy jelenik meg később hogy külön foglalkoznak vele! bevallom jobb lesz pcn a gta4 mert hiszen a konzolosoknál volt egy csomó hiba ennél meg kijavitják! csak ezért lesz jobb! de ha ugyanakkor jön ki pc-re meg konzolokra mint pcre, mint pl a nfs-eknél akkor konzolon a jobb! de ha később adják ki min 1 hónappal akkor ugye van idejük kijavitani a hibákat, külön foglalkozni vele.... ezért vazz!
4.
4.
laca009
azért jön pc-re késöbb mert a pc-s verzió kidolgozottabb lesz mint a konzolos mint a gta 4-nél a motor fejjel lefelé álódik vissza meg még nagyon sok pl miért van az hogy neki mek a hotdogosnak oszt kiég a villany benne? na mind egy lényeg pc-sek örüljünk hogy késöbb kapjuk mert anyival jobb játékot kapunk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...