Itt az első Aliens: Colonial Marines teaser trailer

Link másolása
A Gearbox partyn jelenlévők nem csak a Hells Highwaynek örülhettek, a fejlesztők ugyanis bemutatták az első Aliens:Colonial Marines teaser trailert!
A Gearbox partyn jelenlévők nem csak a Hells Highwaynek örülhettek, a fejlesztők ugyanis bemutatták az első Aliens:Colonial Marines teaser trailert!


A videóból sajnos csak egy kamerás felvétel került ki, de ez is éppen elég egy kis nyálcsorgatásra. Az Aliens: Colonial Marinesben fény derül végre a Bolygó Neve: Halál eseményeinek folytatására. A történet szerint a Cég egy kisebb csapatot küld az LV426-ra, hogy kiderítsék, mi történt a Sulaco csatahajóval, és hova tűnt a legénység. Mi ennek a négyfős tengerészgyalogos csapatnak leszünk a tagjai, a többi hasonló játéktól eltérően viszont itt nem lesz központi hős, mindenki ugyanannyi szerepet kap majd a történetben, sőt a sztori előre haladtával specifikus feladattól függően mindig másik katonát kell majd irányítanunk.

Kapcsolódó olvasnivaló:
Aliens előzetes Dakstól!
14.
14.
Giga0509
Énis :P istenem de imádom az Aliens-t :D meg a predatort és persze az avp-t is :D
13.
13.
tjames
Erre ki van éhezve a gamer társadalom! Én nagggyon várom már hogy halhassam a mindenki számára ismert BEEP ... BEEP ... BEEP hangokat, és a szintén egyedülálló fegyverropogást! Ezt szerintem nem tudják úgy elcseszni hogy én ne legyek biztos vevő :)
12.
12.
Metal fiú
szerintem 2009 re jelenikmeg
11.
11.
air 2
Remélem nem 2009 végére nyomják a megjelenést.

Már minden gamer ki van éhezve az alienekre.
10.
10.
Metal fiú
9.
9.
demon68
Movie not available nálam :(
8.
8.
watto
9: pff még alig szivárgott ki róla valami -.-
6.
6.
KD
5.
5.
Thor Vath
Jesszusom, ki gondolta volna, hogy ez még valaha megjelenik?! Ha jól számolom, 2001 óta várok rá... Kb akkor jelentek meg az első screenshotok, mint a PS2 leendő húzójátéka, ha jól emlékszem. Már el is temettem gondolatban. Jujj, de kell!!!!! :D
4.
4.
AKI94
naa végre uj hir nemrossz így ránézésre
3.
3.
LiMiT
NEM BÍROK MAGAMMAL!!! :D KELLL!!!!!!!
2.
2.
Daks
minden teaser ilyen....
1.
1.
FeroxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...