Magyarul jelenik meg az Armed Assault 2

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Itthon teljesen magyar nyelven jelenik meg az Armed Assault 2. A Bohemia Interactive új játéka valamikor a jövő év elején kerül a boltok polcaira.
Itthon teljesen magyar nyelven jelenik meg az Armed Assault 2. A Bohemia Interactive új játéka valamikor a jövő év elején kerül a boltok polcaira.

Az Arma folytatásának helyszíne a fantázia szülte ex-szovjet ország lesz, Chernarus. Az itt dúló háborúba a United States Marine Corps Force Recon alakulat tagjaként csatlakozunk, feladatunk pedig  a civilek védelmezése és a rend helyreállítása lesz. A játéknak nemrég elindult a hivatalos honlapja is, ezt az alsó link segítségével érhetitek el.

13.
13.
Metal fiú
12.
12.
tombar
lassan lehet h valóság lesz? :)
11.
11.
Metal fiú
10.
10.
AKI94
9: a számból vetted ki a szót és nem szeretem ha magyarul jonnek ki :D
9.
9.
Tomie7
8: Azért jó magyarul a játék ,de a magyar szinkron nekem se jön be még a magyar felírat az még fasza. Egyébként se szeretem ha pl magyarul adják ki ,mert ha valamelyik haveromtól szerzem meg a játékot és nem eredeti ,akkor jobb ha inkább leszedem hozzá a netről. :D
8.
8.
dareal
7: az, hogy lesz hozzá magyarosítás, nem azt jelenti, hogy csak az lesz elérhető. gondolom ennél is, mint minden más egyébnél, a telepítés során választható ki, hogy melyik nyelv kerüljön fel. ennyi.
7.
7.
Vincenzo
Szerintem nagyon hülyeség, hogy így aggyák ki a játékokat...ok lehetm hogy van akinek jól jön, de akkor lenne inkább választható a nyelv, vagy árulnák több nyelven is...remélem PS3ra és boxra sose jönnek ilyen játékok mert akkor aztán majd futkoshatok mindenfelé az angolnyelvű játékokért...a magyar szinkron engem személy szerint idegesít egy játéknál akár milyen igényes is...de még a felirat is zavar...de ez csak egy vélemény, nem kell leoltani meg mindenfelé elküldeni, ha valaki nem ért egyet...
6.
6.
Csoola
szinkron is lesz? a feliratot már én nem tartom nagyra, egyrészt mert minden kölök tanul már angolul vagy németül, kettörészt meg azért mert minden értelmes játékhoz szoktak forditást csinálni, max nem hivatalosan

szoval nekem a felirat nem oszt nem szoroz egy játéknál inkább a szinkron :)
5.
5.
dareal
3: magyarosítás akkor szokott készülni, ha adott régióban nagy a felvásárlás, illetve sok kiadó (ea nem hiszem) előre felvásároltat a régiós kiadóval x ezer darab példányt, ahhoz készítik a nyelvi kiegészítést.



tényleg, egyre több a magyar nyelvű játék. kérdem én. akkor csak nem oly nagy az a warez, ha már a qrva nagy felvásárló piaccal rendelkező megahatalmas országunk nyelvére is megéri lefordítani a stuffokat.

picit nagyon ellentmondásos, már ezért is mondom, hogy a warez=pc hülyeség csak egy marketing szöveg.
3.
3.
westZsolt
Jólenne már 1 kur.. PS3-mas játék is magyarul vagy felirattal...
2.
2.
AKI94
ha ismered a Bohemiát akkor tudod hogy az Arma1 és az OPF nagy siker volt....csak a gépigénytol félek mert az arma 1 is minimumom futott el nehany cucc medium
1.
1.
Menyus911
háát kíváncsian várom...remélem nem valami szimpla háborús koppintás lesz... :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...