Tölthető a Sacred 2 egyjátékos demója

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
Megjelent az Ascaron legújabb fantasy RPG-jének, az itthon teljesen magyarul megjelenő Sacred 2: Fallen Angelnek a kipróbálható demója.
Megjelent az Ascaron legújabb fantasy RPG-jének, az itthon teljesen magyarul megjelenő Sacred 2: Fallen Angelnek a kipróbálható demója.

Ugrás a galériához

Az 1,7 GB-ot nyomó ingyenes változat csak és kizárólag ékes német nyelven hajlandó kommunikálni, de ez ne riasszon el egy kalandort se - kardozni külföldiül is lehet. A Sacred 2 demóját az alsó linkek egyikéről tölthetitek le, míg felül a most galériánkban landolt két tucat új képből láthattok egy kis előzetest.

Sacred 2: Fallen Angel demó letöltés:
Atomic Gamer
Computer Games
FileFront
Gamers Hell
Gamestar Germany
11.
11.
Tyrael
Háááát van mit rajta javítani a demo tele van kisseb bugokkal de a a legfőbb gond a nézettel van, hogy német nyelvő az igazán nem számít aki nem tud németül az is töltse le nyugodtan, amógy baromi jó játék lesz
10.
10.
Optimus Prime
Épp nézem a FilePlanetet, már lehet foglalni a Sacred 2 demót, gyanítom ez talán angol nyelvű lesz.

Szerintem előbb-utóbb mindkettő - Mercenaries, Sacred 2 - lesz publikusan is.
9.
9.
ArdedBay
Az egyet + a kiegészítőt többször is végig vittem, Co-op - modba meg még jobb volt, bár úgy sose jutottunk a végére. Nagyon sajnáltam, hogy a karakterek nem személyre szabhatók! DE ez hátha. Mongyuk nagyon bírom a német elvet, és cucokat, de a nyelvet gyülölöm. De azért le szedem, kiprobálom. És ha jó legalább annyira mint az egy, akkor oké. Ennek fügvényében megveszem a magyar verzíot majd December környékén!!!
8.
8.
Dentis 360
8:Ohhh hirtelne le is tört a lelkesedésem,csak a fizetősők tölthetik a demót...:(
7.
7.
Dentis 360
8:Mercenaries 2 edemó PC-re?Ezt ezt nem szabad kihagyni!!
6.
6.
Optimus Prime
Bár se a Sacred 1-et, se a Diablót ne ismerem, ezt kipróbálom. A képek alapján szép játék. Bár az igazat megvallva alig várom, hogy egy lengébb öltözött női karaktert alkothassak. :D

A német nyelv kis hátrány, az angol jobban megy. Én FilePlanetről szedem, vagy fél óra, de csak mert a Mercenaries demó is jön.
5.
5.
LiMiT
Én is Gamershell-ről szoktam szedni mindent. Amúgy kprószáltam a játékot, és fajintos nagyon!! :DDD Nekem elnyerte a tetszésem!
4.
4.
Tyrael
Hello, én már töltöm sztem kibaszott jó játék lesz, ti honnan szeditek? én a gamershellről
3.
3.
LiMiT
"kizárólag ékes német nyelven hajlandó kommunikálni, de ez ne riasszon el egy kalandort se - kardozni külföldiül is lehet." Most olvastam, ez mekkora!! xDDD



Am most telepítem, kb 60%. Kár hogy német.:S
1.
1.
LiMiT
Most töltöm, 3 és fél óra. :S :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...