Sacred 2: Fallen Angel

Ancaria világába elkalauzoló profi RPG az Ascaron-tól. Sok-sok kaland, mágia és háború egy elvarázsolt virtuális világban - ez a Sacred 2.

Frissítve: Íme, a márciusi Games with Gold-játékok

A Dealabsben lehet bízni, ha az ajándékjátékok szivárogtatásáról van szó, most például a Games with Gold márciusi játékairól hullott a lepel idő előtt. Lássuk hát, hogyan fest a következő hónap felhozatala!

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.

Még idén kiegészül a Sacred második része

Még az idei esztendőben kiegészül az Ascaron által fejlesztett Sacred 2, mégpedig új karaktereket, területeket és történetet köszönthetünk a kiegészítésben.

Felvásárolták a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztőit

A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.

Lezárult a Sacred 2: Fallen Angel nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Sacred 2: Fallen Angel A konzolos kiadás tesztje

A Gamekapocs idáig is nagy figyelmet fordított a 2004-es nagysikerű Sacred folytatására. A PC-sek már tavaly november óta élvezhetik ezt a hétköznapinak semmiképpen sem nevezhető játékot, ám tekintettel a tavaly év végi iszonyatos játékdömpingre, csak egy megjelenés előtti verziót volt lehetőségünk letesztelni nektek, ami nem is olyan nagy baj, hiszen a Sacred 2 leginkább a konzolosok számára nyújt soha nem tapasztalt meglepetéseket.

Nyerj eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot nyerhetsz az általad kiválasztott platformra. Tippelj és zsebelj be mindent!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a magyar fejlesztésű Battlestations: Pacific, de olyan érdekességek is érkeznek, mint a konzolos Sacred 2: Fallen Angel.