Nincs szükség a konzolokra?

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár többen vélik úgy, hogy a PC nemsokára megszűnik játékplatformnak lenni, John Welch, a PlayFirst fejese azt a véleményét erősíti, miszerint a konzoloknak fellegzett be.
Habár többen vélik úgy, hogy a PC nemsokára megszűnik játékplatformnak lenni, John Welch, a PlayFirst fejese azt a véleményét erősíti, miszerint a konzoloknak fellegzett be.

A PC-s játékokra szakosodott csapat alapítója úgy gondolja, hogy egyszerűen nincs szükség a konzolokra. Drágák, a rajtuk játszó hardcore játékosok tábora pedig egyre szűkebb lesz - a konzolok már csak egy ujjal kapaszkodnak, erre pedig Nintendo Wii óriási sikere a bizonyíték. Welch szerint teljesen felesleges külön konzolt gyártani a Wii-n megjelent játékokhoz és kiegészítőkhöz, ilyen szintű technológiát bármilyen set top boxba integrálhatnának a fejlesztők. Bár az úriember kijelentéseivel bizonyára sokan nem értenek egyet, érdemes elmélkedni szavain.
174.
174.
Smiley
Szerintem a költségek majdnem azonosak, mert pár évente kijön egy új konzol ami több mint 100ezerbe kerül, és a számítógépeket is kb ennyiért lehet fejleszteni. Viszont szerintem a számítógépbe új videó-kártyát mindig lehet majd venni míg a konzolok megmaradnak a megszokott kép-minőségnél, felbontásnál. Mellesleg amit konzolon lehet játszani azt pc-n is lehet és ezért sose fog elavulni a számítógép.
173.
173.
Thunda
ps3 ftw meg ps2 meg psx XD
171.
171.
krizsa22
a konzolok sokkal jobbak a játékélmény meg minden és olcsobbak is nekem van ps3-mam üti az x-boxot is mint a szar a pc nek befellegzet

170.
170.
ACDC 4ever
hát jó ez máár 3 éves
167.
167.
ACDC 4ever
rendben mnorbee mester barátom

nem kételkedem többé mert az a sötét oldal fele húz xD xD
166.
166.
Kyuubi
#189: Boltjuk is van. A Kinizsi utcába, de szerintem fen van a pontos cím a honlapon. Ott az a jó hogy lehet cserélni.
165.
165.
ACDC 4ever
164.
164.
Horvi14
De mondjuk egész életembe PC-n gameltem szal az se rossz :D
163.
163.
Horvi14
Ja és kösz ezta konzolstudio weblapot lehet hogy innen rendelem meg! Tök olcsó! :)
162.
162.
Horvi14
Hát én pont most fogok PS3-t venni! De ezek után....IS VESZEK! XD

Ugyan már emberek ez hülyeség! :P Nekem is PC-m van de hát melyik PC tudna versenybe szállni meg egy PS3 telsesítményével? :D

Meg ott van még a Blue-Ray...
161.
161.
thomee84
ez igy van, 9ezerér már megjelenés napján megveszem:) amúgy meg megvan a konzolok sajátos feelingje, ezt sose áldoznám fel a gyenguska pc-m miatt!
160.
160.
Kyuubi
#180: www.konzolstudio.hu Itt bármilyen konzolra vehetsz játékot, pl. X360-ra vannak már 4000.ért (és újak!)
158.
158.
horv
Hát nem tudom... Ha már van minden konzol nem jobb a pc? Az bármikor fejleszthető! Sokkal szabadabb!! Képzeljük el.. pst fejlesztik már van 3 de oylan mint a 2 HDD? BlueRay?! Jobbgraf?! PC is képes erre! Pár év :) Én a pc-t pártolom de a konzolnak se vagyok az ellensége.
157.
157.
terenceHill
#181 Csak viccelni próbáltam, mert már mulatságos volt :)
156.
156.
G Logan
176 ott nem a helyes irás a lényeg de amugy a ps joy irok azért ilyen ocsmány.
155.
155.
ACDC 4ever
175:

barátom linkelj már be nekem egy oldalt ahol 8-9 e forintért lehet játékot venni konzolra!!

mert én még 12 alatt nem láttam :)
153.
153.
terenceHill
#165 G Logan: HELYESÍRÁS 1-es!!!! :D

Borzalmas, borzalmas. Sajnos meg kell, hogy buktassalak fiam. :)

152.
152.
Kyuubi
#170: Na az ilyenek miatt fejlesztenek kevesebb játékot PC-re! Tudják hogy a gamerek majd 50%-a warezolni fog. Konzolon is másolnak, de közel nem olyan mennyiségben.
151.
151.
tjames
#170: Gratulálok hozzá. Én akkor is úgy gondolom hogy az ilyen értékrendű ember az emberiség rákfenéje.
150.
150.
tjames
És akkor a PC fejlesztgetésébe még bele sem számolta senki, hogy 4-5-6 évente egy op rendszert is vesz hozzá az ember. Csak abból kijön egy konzol , ha nem kettő :)
149.
149.
tjames
#167: Én veled nem értek egyet. Szinte már piedesztára emeled a warezt. Szinte sajnálnunk kell hog ynem tudsz minden játékkal játszani. Ha felnősz majd kocsikat lopsz, mert minden típusra nem lesz pénzed, de ki akarod próbálni, vagy mi?

Szemléletbeli váltás kell....
148.
148.
Pain
Amugy csak azt nem értem, hogy miért mindenki ilyen ellenséges ezzel a warez témával. Mindenki ilyen tehetős?xD Sztem nincs vele semmi baj addig amíg az ember nem engedheti meg magának, hogy minden új játékot beszerezzen! Ha ezt megteheti akkor persze ne warezoljon mert az elég szemétség! De sztem nem lehet elvárni mindenkitől, hogy állandóan erre költsön. Nekem is van egy rakat másolt játékom PS2re, de ami nagy kedvenc azt egyfajta tiszteletből is megveszem. De pl mert nem vagyok egy nagy sportjáték fan(inkább sportolok élőben) azt letöltöm. Úgyis csak a haverokkal van elővéve havonta 2x kb. Egy FF meg alap hogy eredeti, hisz nagy kedvenc! Pl x360nál is, igaz nekem még nincs, de nyáron veszek majd és úgyis csak olyan játékot veszek meg hozzá amin multizni is lehet és x360 exklúzív. Pl: Gow2 Mert sajna PS3 játékok mellett nem lenne pénzem minden jó 360as játékot is megvenni, lemaradni pár jó gameről meg nem akarok. Szal szerintem egy bizonyos mértékig nincs gond a warezzal, addig míg nem eszetlenül csináljuk!
147.
147.
raikoh
163#-jó nagy marhaságokat hordasz itt össze-vissza,olyanok miatt mint te haldoklik a PC játékok piaca,sajnos.És csak a tudatlan ember veszi itthon a játékokat.Töltsetek le mindent ,nehogy már egy forintot is kiadjál :( peace
146.
146.
G Logan
Én még ehez anyit tenék hogy ha megnézük a eladásik öszegeket konzol egy sikeresebb játék 2-3 millio mig pc-n 600 ezer db ,és mivel ennek az a lényege hogy melyiken adnak el több eredeti gamet . Egy adtot mulitplatforjatéknál általába konzolon 3x any menyi ség fogy mint pc-n, Ha meg nézuk pl: a Gears of wart hogy x-en mekkora siker volt,és mekkora bevétellel, pc -n meg a felese. akkor igy mindenki tiszitán látja hogy a konzolon sokal több pénz megy be a kiadoknak.Azt mondja hogy nincsrászügség és hogy egy ujalkapaszkodnak de még is a konzolon ednak eltöbb gépet. Arol meg nem is beszélve hogy azt mondta a wii hez hasonlo játékokat csinlhatna pc- re ha akkarna de nem csinál me. Na mindegy ez a csávo nagyon nem gondolta át mit beszél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...