TGS 2008: 11 új PS3 játék debütál a kiállításon

  • Írta: Daks
  • 2008. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
A japán Famitsu magazin szerint tizenegy új Playstation 3 játék és három PSP cím debütál az idén október 9-12. között megrendezett Tokyo Game Show kiállításon.
A japán Famitsu magazin szerint tizenegy új Playstation 3 játék és három PSP cím debütál az idén október 9-12. között megrendezett Tokyo Game Show kiállításon.


Ha kollégáinknak igaza van, akkor nem kevesebb, mint negyven, még meg nem jelent Playstation 3 játékot lehet majd kipróbálni a különböző standokon, a bejelentések alkalmában pedig tizenegy új PS3 és három új PSP játékról húzzák le a leplet. Egy Konami és egy IREM játék kivételével ezek mind a Sony saját készítésű címei lesznek - bár mindez egyelőre pletyka, úgyhogy illő fenntartásokkal kezelni. Másfél hét múlva minden kiderül!
14.
14.
Bill
nagyon szeretem a játékot már kivittem őket a 4 ig most jön az 5 azt is ki fogom vinni de nekem a call of duty 1,2 és a 3 teccik a legjobban nemtom mért de azok jobbak még csináltok akkor olyat csináljatok szentem ;)
13.
13.
Zolaegerszeg
sztem nincs mitől félni, ha télleg a sony fejleszti azt a 10enakárhány játékot akkor abból pár biztos nagyot fog ütni

a sony által fejlesztett játékokban ritkán lehet csalódni
12.
12.
Metal fiú
11.
11.
kasy
#9, A PS2 szintén nagy döcögéssel indult, szintén a lassú víz partot mos jelszóval. Szó nem volt hirtelen sikerről. Kétségtelen, de nem azonnali siker.
10.
10.
G Logan
Remélem a Tekken 6 közte lessz mert a arcados videok nagyon jók.
9.
9.
air 2
Mióta van kint a PS3????Már a megjelenéskor is hitegettek hogy 40 exclusive game lesz.És azóta mi történt.Egy MGS.Miért nincsenek igazi Playstation3 gamék.Nem úgy ível a sikere a PS3-nak mint anno a PS2-nek.MIÉRT???
8.
8.
westZsolt
nem hangzik rosszul csak ne ien szamurájos szarok legyenek SOUTHPARK-ot elfogadnék ps3-re :P
7.
7.
tjames
#6: természetesen számomra.... nem az én stíluson pl a japánban nagy rajongótáborral bíró, körökre osztott gammák hada. Sőt. Alig van olyan nagy távolkeleti cím, ami engem érdekelne.

Ilyen tetris félékből hiába jön 20 féle játék....ezek csak számok.
6.
6.
Aramisz93
#1: Számodra értékelhetetlen. Nem minden embernek. Általában ti vagytok kevesebben. Persze japán az első számú piac, de azért az túlzás, hogy azok a játékok értekelhetetlenek lennének...azok tartalmaznak a legtöbb mondanivalót...lásd: ICO, Okami stb.
5.
5.
Daks
azert meg van meg egy par ceg aki ps3-ra csinal jatekokat - foleg japanban :)
4.
4.
Pain
Örülnék egy GoW3nak és egy KH3nak is!
3.
3.
tjames
#2: Na látod, ez csak tizenpár cím. Hol negyven? Ezért sokallom én is....
2.
2.
Dcrysis02
Küldtem be egy listát,nem tudom hogy ezek lesznek-e a kiállitáson.

http://www.gamekapocs.hu/hir/12866/TGS08-A+Sony+felhozatala
1.
1.
tjames
Mi a hír forrása? Mert én úgy olvastam valahol hogy 9 PS3 cím és 3 PSP cím vár bejelentésre....

Az hogy 40 még meg nem jelent PS3 játék lenne....Hát akármennyi is, kíváncsi vok a listára. Mennyi az értékelhető ezekből nekünk europid emberek számára. Gyanítom hogy ezek zöme szamuráj embertársainknak készült, számunkra értékelhetetlen darab.

De nem legyen igazam!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...