TGS 2008: Új információk a Halo 3: Reconról

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 10.
  • Hír
Link másolása
A Halo 3: Recon bemutatója meglehetősen sejtelmesre sikerült, ám szerencsére a Bungie munkatársai készségesen válaszoltak az újságírók kérdéseire.
A Halo 3: Recon bemutatója meglehetősen sejtelmesre sikerült, ám szerencsére a Bungie munkatársai készségesen válaszoltak az újságírók kérdéseire.

 

Az egyik legfontosabb kérdés: mennyibe fog kerülni a játék? Mindenki számára nyilvánvaló, hogy a Recon kiegészítő lesz, ezzel pedig a készítők is tisztában vannak: az beígért ötórás játékidőért cserébe nem kérik el egy teljesértékű játék árát. Ettől függetlenül a program önállóan is futtatható lesz, nem szükségeltetik majd hozzá a Halo 3 megléte.


A játék során egy Orbital Drop Shock Trooper bőrébe bújhatunk, így célszerű kicsit okosabban játszani, hiszen hősünk nem szuperkatona, mint Master Chief volt. Ennek ellenére felejtsük el a pletykákat: a játék ugyanolyan FPS lesz, mint volt, ne gondolkodjunk Ghost Reconhoz és Gears of Warhoz hasonló játékmenetben. A helyszín New Mombasa, főleg éjszakai küldetések várnak majd ránk. Szintén nem igaz a pletyka, miszerint nyolcfős kooperatív mód kerül a játékba: multiplayer téren semmit sem változik a program, csupán néhány új pálya vár a rajongókra.

Az utolsó és egyben legszomorúbb érdekesség, hogy valószínűleg ez lesz a Bungie utolsó Halo-játéka. Jelenleg három projekten dolgoznak a srácok, s csak ez az egyetlen, amely a Halo-univerzumban játszódik. A támogatás nem fog megszűnni, a jövőben várhatóak még új multiplayer pályák a Halo 3-hoz - a tervek szerint legközelebb a jövő év elején.
24.
24.
Lawliet
Nekem egy 2007-es Volvo S60-om van. Bika hang,sportos és elegáns. Egy 2004-es E 270-es Mercim volt de mindig is a svéd precizitásgyümölcsét akartam. Nincs benne légzsák csak 2 tonna svéd acél.... :) A Halo egy nagyon pöpec játék. A története az nagyon zsír. Remélem hogy ez a Recon cucc valami elit delta forszos csapat kommandos dolog lesz mint pl: SW Republic commando.
23.
23.
wigyory
Hali, mindenkinek lehetnek kedvencei-most nem török pálcát senki felett-a BMW-nek vannak most komoly fejlesztései,az AUDI is nyomja.A magam részéről az 'amcsi' járgányokat birom.A DODGE CHARGER SRT-8-nak nézzetek utána, az ad némi infót a V-8-as 6.1-es HEMI motor tudásáról.
22.
22.
Feri006
nem is volt vita hanem ti kötöttetek belém seggek!!
21.
21.
Feri006
te szmét disznó pedi g tudok hejesen irni scak goysan irok aztén ninsc idp figyekni és monmdtam hogy ne szolj eb mert zsólok apukádnak ő majd megnevel
20.
20.
Feri006
te nem tucc fogalmazni se hejesen irni szoval ne szolj be he
19.
19.
Metal fiú
18.
18.
Feri006
First Aye ne keménykedjél

Turley te se!

főleg senki se
17.
17.
K.G.
Ilyenkor hol van a sok admin? Ban?
16.
16.
MT Raze
Nemazér... Bekussolhatnál akárki is vagy, ugyanis Feri006 és Billgéc ugyanaz az ember. Nem ártana vmi moderálás...
15.
15.
Metal fiú
14.
14.
Feri006
ne bántsatok én csak elmondom avél ményemet külömbenis ne szólj be te köscög
13.
13.
Metal fiú
feri006 neked az agyadal van baj vagy anyukád földre fágot azért vagy enyire nyomi
12.
12.
Feri006
tök mind egy az hogy 50 vagy 60 a lényeg az hogy PC n minden jobb ezt be kell látnod a gTA négy iscsak PC re jelenik meg
11.
11.
Feri006
billgác te ne szólogass be nekem mer pécén sokkal szeb lene mert pécé mindig jobb mint az xbo 350
10.
10.
3D
ÁáÁÁháháháháhááá....az értelme megnyílvánulása...

Csak gratulálni tudok mind kettőtöknek.
9.
9.
Aramisz93
És nem értem mi köze a Halonak Bill Gateshez XD. Bill Gates már rég nyugdíjas. És amikor nem volt az, akkor se volt köze még az xboxhoz sem. Semmit nem talált ki belőle, csak pénzelte.



ggggyyyyuuurkkka :D
8.
8.
Aramisz93
#7: Gyurka..visszatértél :D
7.
7.
K.G.
6,7: A megnyilvánulásotok alapján egyikőtök sem egy IQ-bajnok, de te Bill Gates buzi vagy a legrosszabb. Ilyen hatalmas értelmi képességekkel, nem tudom, hogy mersz egyáltalán billentyűzetet ragadni, nem hogy másokat kritizálni.
6.
6.
Feri006
Fuj lezsarom mer nemles pécére!! totál bukás leszz!!!4
5.
5.
MetalLord
én inkább arra lennék kivi, h mi az a másik 2 project amin dolgoznak
4.
4.
Metal fiú
szerintem majd egyszer lesz Pc re
3.
3.
k_mark93
Akkor PC-s Halo 3 nem is lesz???:SKáár....mondjuk sose volt a kedvencem a Halo...
2.
2.
Pukhi-zik
minek változtatnának az egyik legsikeresebb game játékmenetén?
1.
1.
K.G.
Hmm. Kár, hogy nem alakítanak egy picit a játékmeneten is. Akkor ez lehetett volna életem első Halo játéka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...