750 ezer előfizetőnél tart a Warhammer Online

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Megjelenése után félelmetes sebességgel kezdett gyarapodni a Warhammer Online előfizetői tábora - az MMO minden eddigi rekordot megdöntött.
Megjelenése után félelmetes sebességgel kezdett gyarapodni a Warhammer Online: Age of Reckoning előfizetői tábora - az MMO minden eddigi rekordot megdöntött.

Ugrás a galériához

Az első héten 500 ezer rajongót szerző MMORPG lendülete viszont körülbelül három héttel a megjelenése után alábbhagyni látszik, két alatt mindössze 250 ezer újabb játékos kalandozik a Warhammer-univerzumban. Lehet kevés lesz ez a World of Warcraft 11 milliós táborának megdöntéséhez? Korai lenne leírni a játékot, a fejlesztőknek viszont hamarosan újdonsággal kell szolgálniuk, hogy a projekt ne jusson az Age of Conan sorsára, ahol a kezdeti 400 ezer játékos után mára mindössze 15 ezer fővel gyarapodott az aktív előfizetők száma.

16.
16.
Terawatt
Szerintem a Warhammer online egy jora sikerült játék lett.A WOWnak azert olyan nagy a sikere mint ahogy az elöttem is mondtak akkoriban nem volt annyi mmorpg pl en most lotrozok de azt felrarakva fogok warhammerezni.A WOW az én szerintem egy olyan játék amit egy 10 éves is megtud érteni 4. osztályos angol tudásal.És ezt nem azert mondom mert pl ha felmész egy tört szerverre minden 5. 14 alatt van hanem mert eredetin is rengedeg van beloluk.Végül a wow is egy jó játék mert a mai napigis rengetegen jatszanak vele de a Warhammer egy olyan játék ami nem csak az egész esti instazasrol szol szerintem.Mint nagy lotros akinek rengeteg Instance tapasztalata van nem biztos hogy jo ha minden heten heti 3x raid van.Warhammerben engem a pvp fogott meg és nem az rpg része persze azis jo lett pl ott van egy jo otlet a public questek de ebbe nem akarok belemenni.És az orknak szerintem tényleg ork feje van a warhammerben .Végezetül nekem senki ne akarja összehasonlitani a ket jatekot hogy pl mi a hasonlosag a wow es a warhammer vagy egy call of duty meg egy medal of honort mert izlesek es pofonok.Remelem hogy ezzel a komentel nem fogom ide vonzani az osszes wow kockat aki mindent megtesz hogy megvedje a jatekot
15.
15.
HATRED
bocs ha bármilyen híbát írtam de sötét van és nem mindig látom mi hol van a klavíatúrán és én játszok -játszik stb.
14.
14.
HATRED
Hát az tuti hogy 750 ezer az rengeteg én pl nagy wow fan vagyok és rendszeresen is játszik vele nagyon nagyon hasonlít hozzá tuti hogy nem 1 részletet a wowról koppintottak de szerintem meg se fogja közelíteni még a 3 milliót se mivel ezt is hamarosan felrakják tört szerókra és lehet vee ingyen játszani... és ha 11millió a wow előfizetők száma akk úgy mennyi összesen az előfizetők meg a tört szerón játszók? mert szerintem bőven 20millió fő fölött van. a warhammer el fog jutni a line age 2 szintjére és utána vagy esni fog vagy marad 1 ideig. a wow az örök :D
13.
13.
Metal fiú
12.
12.
laca009
12 a gta az egy roleplay játék majdnem az mint az mmo és a halo-t azt télleg ne ide.

hmm lehet hogy még lesz belöle vami:)
11.
11.
NereusLaceee
hujuj :D a Warhammer, mint 3. osztályú ... hát KHM hna most mint MMO nem próbáltam, és tegyük fel ... azt az abszurd esetet, hogy most az életben 1x harmadosztályúnak sikerült, de aki ismeri a Warhammer-t és nem csak 3 éve hallott róla először valami 3. osztályú Megyei hírlap PC rovatában... az most... pajtás ne is akard tudni mit tudna veled csinálni. Legyen elég annyi, ha anyukád csuklik, jusson eszedbe: én szóltam.
10.
10.
de2jay
#3: Szerintem se volt "elég" nagy HYPE a game körül.
9.
9.
Freekiller
Feri006 és téged ki kérdezett? :) Warhammer az nagyon is jó game lehet... amíg nem próbáltad ki ne mondj véleményt!
8.
8.
Feri006
7 téged ki kérdezett??
7.
7.
Seib
6.
6.
Bally King
Meggyőztetek, de tovább kötözködöm: a Halo 3-ból 1.7 milliót adtak el 1. nap, az egész 1. héten meg ki tudja mennyit... Na erre mit léptek? :D
5.
5.
Feri006
hidegen hagynak az ilyen harmadosztályú elbaszott MMORPG-k
4.
4.
fojesz
2: Te is kötözködtél, én is kötözködöm: igen, a Burning Crusade egy addon, ebből kifolyólag nem veszik alá egy kalap alá egy újonnan induló MMO-val, miután a BC megjelenésekor már többmillióan játszottak a WoW-val. A mondat nem veszti értelmét.
3.
3.
Aramisz93
Marketing marketing és marketing. Ez kell csak.
2.
2.
Bally King
Ha jól emlékszem (és miért ne emlékeznék jól), akkor a WoW: The Burning Crusadeből a megjelenés napján közel 2,7 millió példányt adtak el. Így a hír első mondata értelmét veszti. Jó, lehet kötözködni, hogy csak kiegészítő meg ilyenek, de akkor is van kis különbség.
1.
1.
metafenomÉN
a 11milliót nem fogja elérni mert már elég sok választási lehetőség van MMO-ból jobban szétoszlanak az emberek mint rWoW idejében
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...