Mozifilm készül a Jericho alapján

  • Írta: felegyi
  • 2008. október 13.
  • Hír
Link másolása
Az MTV Multiplayer információi szerint Clive Barker elismerte, hogy mozifilm készül a Jericho alapján. Ha minden igaz, akkor ezúttal az előzményeket ismerhetjük meg.
Az MTV Multiplayer információi szerint Clive Barker elismerte, hogy mozifilm készül a Jericho alapján. Ha minden igaz, akkor ezúttal az előzményeket ismerhetjük meg.

És ez még nem minden, a játékot ugyanis trilógiának szánják, erre pedig a filmben is lesznek utalások. Clive barátunk emellett elárulta, hogy nagyban dolgoznak a játék második részén is.

"Olyan játékot szeretnék készíteni amely méltó
a nevéhez, az első rész egy mese volt." - Clive Barker
20.
20.
Ecneb
Valami elképzelés hogy a két cím mikor fog jelentkezni? Tippek?
19.
19.
Shadowsomi
Remélem úgy lesz, ahogy felegyi barátunk mondta, és cClive Barker fogja rendezni az egészet :)

Nekem amúgy a játék nagyon tetszett, 3X nyomtam végig, és még most is lehet hogy feldobom. Az Undingal nem sokat játszottam, de az is elég jó volt. Remélem a film is nagyon jó lesz, és már nagyon várom :)
18.
18.
omlas91
csak ne Uwe Boll rendezze XD
17.
17.
Metal fiú
:O nem is figyeltem lesz második része
16.
16.
Dcrysis02
Hajrá.Kell már valami épkézláb film.
15.
15.
felegyi
A filmet Clive Barker rendezi, mivel nála van a jog és a történetet is ő írta! Az ő neve számomra garancia hogy igazi horrort kapunk. A játék tényleg nem volt valami über, na jó azért ütős volt de mindenki többet várt tőle és e-miadt nem volt valami nagy hype! A 2. rész munkálatait Clive teljes mértékben felügyeli, szóval nekem ennyi elég...
14.
14.
shooter1234
Reméljük, hogy Uwe Boll -nak nem lessz sok köze ehhez a filmhez.
13.
13.
hahakocka
Undying az azért még durvább lenne filmen hisz mekkora játék volt 2001 ben mindenhol 90% fölött kapott csak kategóriája miatt nem vették + EA alig reklámozta.
12.
12.
Metal fiú
szeretem játékot de Remélem film jobb lesz
11.
11.
ChainGun112
11:jaja

elég durván behaltak a végén
10.
10.
AKI94
hmmm ez jó hír remélem a fejlesztok a 2.részben kevesebb hibákkal rakjak teli a játékot :)

Bárcsak a 2.be visszatérne Jones és Cole :(
9.
9.
Feri006
hát a játék egy nagy *** volt, ettöl se várok semmit
8.
8.
jov
Jó hír! Én is úgy vagyok vele, hogy a hibái ellenére szerettem a játékot. Ha a második még darkosabb lesz, az meg külön öröm!
7.
7.
ChainGun112
szép munka felegyi am lorence vok:d
6.
6.
felegyi
Megjelenési dátumot még nem kaptunk, de gondolom hogy nem most lesz... Állítólag az egész motort kicserélik, mivel maga a játék nagyszerű volt, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket ezért kénytelenek "darkosítani" a játékon!
5.
5.
ChainGun112
király király király lesz 2. rész végre vmi forrás h téllegl lesz és film is sztem nagyon ottlesz:D ja és rem h a filmbe vagy legalább a 2. részbe benne lesz a főcrusader amiket még az 1. nek a bejelentésénél készültek.ja télleg és a 2. ról tudtok h mikor lesz bejelentés gondolom nem egyhamar
4.
4.
Ideniel
Minden hibája ellenére (amiből valljuk be jutott rendesen) én csíptem a játékot, bár a majdani film minőségétől már most tartok egy kicsit. Nem ez volt Clive Barker legjobb videójáték-forgatókönyve, szóval, ha azt változtatások nélkül adaptálják filmvászonra még akkor is kétséges, hogy jól sikerül a film.
3.
3.
S-H-E-F-E
Ez jó hír(Ezt már szeretem)
2.
2.
Raviel.The.End
Ujjujjuj akkor az durva film lesz! :P Elég szaftos xD lesz xD
1.
1.
watto
Jericho powa ! :D nagy game, filmet is lehet meglesem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...