Kiegészül a Sins of a Solar Empire

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Entrenchment alcímmel már készül a Sins of a Solar Empire első kiegészítője, mely digitális disztribúció útján lesz beszerezhető mindössze tíz dollárért.
Entrenchment alcímmel már készül a Sins of a Solar Empire első kiegészítője, mely digitális disztribúció útján lesz beszerezhető mindössze tíz dollárért.

Ugrás a galériához

Szép, hosszan tartó szórakozást nyújt és mindenekelőtt az utóbbi idők egyik legjobb űrstratégiája a Sins of a Solar Empire, mely nem csupán a kritikusokat, hanem a játékosokat is lenyűgözte megjelenése után. Az Ironclad már készíti is az első küldetéslemezt, mely ugyan bolti forgalomba nem kerül, viszont mindössze tíz dollárért bárki letöltheti majd a kiadó Stardock online áruházából. A nyomott ár már sejteti valamelyest, hogy hatalmas újdonságok nem várhatóak, viszont a rajongókat valószínűleg már a több tucatnyi apró javítás, fejlesztés és persze a sztori továbbfűzése is kielégíti majd. A november 18-án megjelenő játékról 24 új képet tekinthettek meg galériánkban.
7.
7.
Metal fiú
6.
6.
mykingdomforadonke
Tipikus RTS (építkezés, fejlesztés, egységek gyártása, hódítás). Ami miatt mégis király a játék, az a hatalmas, és eddigi leglátványosabb űrcsaták amit eddig játék produkálni tudott. A kevés egység-típus, és a csatákon belüli taktikázás hiánya miatt,viszonylag hamar meg lehet unni, de azért újra és újra leveszi az ember a polcról, hogy gyönyörködjön a brutálisan nagy, akár fél óráig is elhúzódó csatákban ahol több száz/ezer hajó aprítja egymást a végsőkig egy nagy roncs és törmelékmező közepén. Kampány nem volt a játékban egyáltalán. Az egyjátékos mód abban merült ki hogy egyre nagyobb pályákat kellett lenyomni egyre több és erősebb ellenfél ellen.
5.
5.
Kocsis92
szép kis játék. nagyon tetszett. viszont itt olvasom hogy sztori továbbfűzés. voltak benne missziók?? hol?? HEEEEELP:D
4.
4.
Aramisz93
#1: Nem hiába. A tengerentúlon pedig nagyon ismert. Vezeti/vezette az eladási listákat.
3.
3.
MetalLord
az EVE egy MMO ilyen űrhajós verzióban, ha jól tom de am télleg nem lehet róla túl sokat tudni
2.
2.
Raviel.The.End
Ez nem épp ide tartozik, de az EvE az milyen játék? Mert arról semmit se lehet tudni :S
1.
1.
MetalLord
ez jó játék? XD még sosem hallotam róla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...