Sins of a Solar Empire

Valós idejű űrstratégia a Stardock kiadásában. A játék pofásan néz ki, remélhetőleg a játékmenetre sem lehet egy rossz szavunk se.
Típus: Stratégia, Ûr

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Kiegészül a Sins of a Solar Empire

Entrenchment alcímmel már készül a Sins of a Solar Empire első kiegészítője, mely digitális disztribúció útján lesz beszerezhető mindössze tíz dollárért.

A három S-ses demó nagy napja

SimCity Societies, Sins of a Solar Empire és Supreme Ruler 2020. Ennek a három S-ses játéknak mind ma érkezett meg a kipróbálható demója.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Ismét az Assassins Creed vezeti a toplistákat

Az április 12-ével zárult héten a frissen megjelent PC-s Assassin's Creed: Director's Cut vitte a pálmát - nem is csodálkozunk, Altairt mindenki imádja.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Amerikában imádják az új Command & Conquer-t

A Command & Conquer harmadik részének első kiegészítése továbbra is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, a PC-s játékok között.

A legújabb Sims-kiegészítő vezeti a toplistákat

Míg február legkeresettebb PC-s játéka a World of Warcraft volt, addig március első hetén már a dobogó közelébe se jutott, helyét pedig a Sims vette át.

Február legnépszerűbb PC-s játékainak listája

Az NPD Group kiadta február legkelendőbb PC-s játékait felvonultató toplistát: a húsz cím között persze domináns a Sims és a World of Warcraft.

PC-s eladási toplista az Egyesült Államokból

Megérkezett a február 16-ával lezárult hét eladási toplistája Amerikából: a nyugati kontinensen továbbra is a Call of Duty negyedik része a legkeresettebb produktum.