Késik a konzolos Sacred 2: Fallen Angel

  • Írta: Daks
  • 2008. október 21.
  • Hír
Link másolása
A cdv-sevenm ma ma értesített minket, hogy késik a Sacred 2: Fallen Angel PS3-as és Xbox 360-as változata - pedig úgy volt, hogy a PC-ssel együtt jönnek.
A cdv-sevenm ma ma értesített minket, hogy késik a Sacred 2: Fallen Angel PS3-as és Xbox 360-as változata - pedig úgy volt, hogy a PC-ssel együtt jönnek.


A konzolos Sacred 2 sajnos csak 2009. első negyedévében kerülhet forgalomba, az Ascaron addig főleg az online játékmód optimalizálásán fog dolgozni. Ahogy ők fogalmaztak, csak maximális minőségű játékot szeretnének kiadni a kezeik közül, ennek pedig ugye ára van - jelen esetben a késés.
5.
5.
Vistaboy
Nem tudom, én megvettem, és nem bántam meg. Igaz, hogy az Elite Texture Pack-al együtt laza 20GB-on terpeszkedik, de a játék tényleg gyönyörű. Mondjuk a Diablo III-al nem lehet egy kalap alá venni, de az Ascaron-t sem lehet a Blizzard-hoz hasonlítani... XD
4.
4.
zuzo1
megvenni??? kizárt dolog! valahogy nekem ez az egész nem tetzsik ahogy van!ja és a diablo 3-at azt tuti hogy megveszem már ha megjelenik egyszer végre!!
3.
3.
watto
a sacred 1 jóvolt.. ha ez ahhoz hasonlít akkor nemlesz baj
2.
2.
laca009
1 abban igazad van hogy a nyomába se ér a diablonak mert én is egy dio játékos vagyok söt nagyon is szeretem azt a játékot de ez... max arra jó hogy addig játsz vele amíg meg jelenik a dio 3

a saints row is erre jó hogy kijön pc-re mert letöltöd vagy épp meg veszed és játszasz vele adigg amig meg nem jelenik a gta 4 pc-re... és meg veszed mert kötelező darab ÉS NEM LETÖLTENI DE EZT SEM MERT AZÉRT MEG ÉR ANYITT HOGY AZÉRT ODA A LÁBÁHOZ ÜLYÖN A DIABLONAK
1.
1.
zuzo1
Ez egy nagy sz*r ez a játék még mindig hányingerem van tőle mióta kipróbáltam a demot! nem tudom mi tetszik ezen annyi embernek a diablo nyomába se ér pff..!(méghogy "maximális minőség")Bocsi de ez a véleményem és ilyen anyázós hsz-eket köszi nem kérek!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...