HWSW: Jön a Windows Media Player 12

  • Írta: Daks
  • 2008. október 31.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft operációs rendszerének korábbi verzióiban többször vitatott Media Player legújabb verziója is részét képezi majd a Windows 7 csomagnak - írja a HWSW.
A Microsoft operációs rendszerének korábbi verzióiban többször vitatott Media Player legújabb verziója is részét képezi majd a Windows 7 csomagnak - írja a HWSW.

Számos alkalmazás nem jön automatikusan az operációs rendszerrel, hanem a Live márkanév alatt egyesítve külön tölthetőek majd le. Ilyen lesz természetesen a Messenger, a Mail, a Movie Maker, a Writer vagy a Photo Gallery is - nem így a Media Player, mely ismét beépített program lesz.

Az Ars Technica gyorstesztje alapján a WMP12 első ránézésre könnyedebb, világosabb elődjénél, néhány gomb áthelyezésre került, de alapjában véve a kezelőfelület megegyezik a 11-es verzióval. A "Most játszott" gomb eltávolítása a legszembetűnőbb változás elsőre - a WMP12-ben teljesen elválasztották a Műsortár kezelését az aktuálisan játszottól, így két különböző nézetben érhető el a program. A Most játszott nézetben az aktuális lista, a vizualizációk, illetve a videók érhetőek el, míg a másik nézetben a szokásos fájl- és listakezelő funkciók, illetve korábbi verzióban a Műsortár menüpont alatt elérhető további elemek jelennek meg. [...]

Érdekel a Media Player 12 többi részlete?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
25.
25.
tombar
höhö nálam még asszem a 7es megy. vagyis ha van olyan. azt tudom h nagyon régi.
24.
24.
LonGleY
Optimus Prime: Még jó, hogy van VLC player is, így tehát hülyeséget írtál az MP4-ről. A többi fals infót most hagyjuk is...
23.
23.
Dari
WMP és MPC (media player classic) meg egy Power DVD és ennyi, amit ezek nem jatszanak le arra valszeg nicsn is szuksegem, a poen ha en egyszer winampot teszek a gepre annak mindig reinstall a vége, úútálom ahogy van.
22.
22.
Optimus Prime
Nálam a WMP11, DivX pakk, QuickTime+iTunes, Real no meg az IrfanView - az is lejátszik már mindent, többek között az FLV-t is. :)

-QuickTime kell a HD előzetesekhez, az iTunes jó MP3 konverter és pár netes videót csak az játszik le, pl. MP4

-DivX beépül a WMP-be, manapság már nélkülözhetetlen

-RealPlayer pár kieső formátumot ismer

-WMP11 minden másra :P
20.
20.
Teuton
Video:

-SMPlayer: mindent megeszik, még többet is ;)

-BS Player (csak megvan, a fentit használom)

-Media Player Classic (mint a BS)

Zene:

-WMPlayer 9 (csak mp3-hoz használom)

-WinAmp (minden máshoz)
19.
19.
Aramisz93
#21: NA végre egy rokonlélek :D
18.
18.
Daks
én a gomplayer + winamp kettosre eskuszok :)
17.
17.
Aramisz93
Nem foglal sok Ramot? :O Rengeteget foglal. Főleg ha bevannak kapcsolva a vizuális effektek.
16.
16.
jeti93
Miért mi a bajod vele? nem foglal olyan sok RAM-ot és nem szívja a procit sem. És legalább jól mutat a Windowson. Nem üt el annyira a stílusa mint a többi lejátszóé
15.
15.
Pukhi-zik
eza win media player egy rakás szar!!! az is marad..
14.
14.
HATRED
nekem elég a legújabb bs player XD mást nem is használok
13.
13.
ferrari123
11.
11.
k_mark93
Videókra WMP classic,zenére Itunes,DVD-re mehet WMP11 vagy Power DVD,ennyi:D(eddig Winampot használtam zenére de azzal mindig baj volt:S,ezért átváltottam Itunesre,nekem bejön:)
11.
11.
Aramisz93
#10: Egyszerűbb megvenni szerintem a boltban, sőt olcsóbb is. Bluray író + írható lemez + plusz letölteni a 15+ gigás filmet :S
10.
10.
webadam
K-Lite codec pack+legújabb BS player és mindent lejátszik.
9.
9.
Gael
A winamp nem jo filmekre,de zenere csak azt hasznalom en is,filmekre meg VLC media playert.HD filmeket meg kiirom Blu-Ray-re oszt mehet a PS3-ba bele,jobb mint a Nero:)
8.
8.
Optimus Prime
"(nálam az az 5 mega is fontos, mert csak 200 gigám van :P)"

LOL XDÉrdekes, mert nekem az Xvidet, DivXet is lejásza. Pedig csak a hivatalos DivX kodek pakkom van. Egyszer már hazavágtam a kodekjeimet pakkokkal. ACE Mega, Nero7. :S
7.
7.
Aramisz93
??? WMP??A GOM Player a legjobb bármilyne normális videó lejátszára, minden kodek szinte bevan építve. Dvdkre meg ott a Power DVD, ami HD-t is le tud játszani.Zenére pedig a Winamp a legjobb.
6.
6.
jeti93
Media PLayer Classic minden múvira!!! kivéve a nagyon jó minőségű HD-t, mert arra jobb a Nero Show Time.(nem viccelek)

WMP-re meg marad a zene, mert nagyon egyszerűen lehet használni, és nem foglal plussz helyet mint a winamp(nálam az az 5 mega is fontos, mert csak 200 gigám van :P)
4.
4.
mykice
Igy van Media Player Classic tól nem kell jobb, nekem eddig mindent lejátszott semmi baj nincs vele!!
3.
3.
Scoo
Sose használom az új WMP-t. Helyette ott van a Media Player Classic. Nem is kell annál több.
2.
2.
Optimus Prime
Elsőre nagyon furcsa és nehéz volt a 11 kezelése is számomra. Most már megszoktam és ha minden jól van beállítva gyakorta bármit lejátszik. Bár én se vagyok MS favoritos, de a WMP a kedvenc médialejátszóm.
1.
1.
Gael
kiraly,eddig se hasznaltam oket,ezutan sem fogom.azert jo,hogy torik magukat.

amugy meg ki gondolta volna?hamarosan jon az uj explorer is:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...