Ingyen Guitar Hero az amerikai katonáknak

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemes cselekedetre szánta el magát az Activision, mikor százezer dollár értékben adományozott Guitar Hero játékokat az amerikai katonáknak.
Nemes cselekedetre szánta el magát az Activision, mikor százezer dollár értékben adományozott Guitar Hero játékokat az amerikai katonáknak.



A jótékonysági akció keretében körülbelül ezer darab példányt adományoztak a Guitar Hero III: Legends of Rock című részből a United Service Organizationsnek (ismertebb nevén USO), akik a világszerte állomásozó amerikai katonáknak juttatták el a játékokat. Hogy az Activision népszerűségét mennyire fogja növelni a bőkezűsége, egyelőre kérdés, mindenesetre a katonák számára keresve se lehetne jobb szórakozást találni a Guitar Herónál!
16.
16.
Teuton
jajaja, elpengetik a Metallicától az One című nótát, majd leöblítik CoD4-gyel.

(Inkább az M4-családot cserélnék le)
15.
15.
tyler001
13.
13.
tyler001
#15: jol mondod!:P kell kis kikapcsolodás a frontor harcolo katonáknak :P na de azért keressztüzbe megáll 1 katona és elkezd Dragonforce-t nyomni xxd ez kb ijen!:P



am énis lennnék ijen téren amcsi katona :P
12.
12.
AlexanderHUN
szerintem elég marketing szaga van a dolognak bár másik szemszögből nézve.... kell mindenkinek a kikapcsolódás akár egy fronton harcoló katonának vagy egy otthon kockuló tízen évesnek is. Szerintem jól jártak mert legalább egy dolog van nekik ami elvonja a figyelmüket a harc terek "szörnyűségeiről"....
11.
11.
rol88
az amerikai katonaság dell xps laptopokon játszik olyan szoftverekkel amik háborút szimulálnak.azaz FPS-sel.ugyhogy lehet hogy a PC-s változatot kapják meg a guitar herobol.
10.
10.
SWBF2
12: mekkora LOL lett volna :D
9.
9.
JcGross
még szerencse, hogy nem a Call of Duty World at war-t adták nekik.
8.
8.
e76ers
Nekem erről az Ossian rock katonái című száma jut eszébe...

"Hangfal ágyúk bevetésre készen, gitárpuskák a célpontra néznek..." :D
6.
6.
LiMiT
Na majd kihívják az ellent egy jó kis Guitar Hero III partyra! Aki nyer az élve elmehet! :D "HEY U!! Put away that grenade! Come on guy, játék iz starting!" xD
4.
4.
Mast3rmind
4: Jelenet: A katonák minden testrészéből vérfolyik, elhunyt társaikat siratják, erre megkapják ezt a csomagot, melyben egy kis kaját vagy gyógyszert remélnek. Ehelyett egy műanyag gitár és egy lemez fogadja őket, melyeket az elkobzott colos tv-re rá sem bírnak kötni. Yea go go!
3.
3.
wildláma
baz+elmegyek amerikai katonának :D
2.
2.
Giga0509
És ha nincs konzoljuk? azt nem adnak mellé ajándékba? vagyis inkább konzol mellé a játékot :D
1.
1.
wolf15
De akkor már miért nem a World Tour-t???A nyakukon maradt néhány a III-ból?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...