Veszélyben a Too Human alkotóinak új játéka?

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 13.
  • Pletyka
Link másolása
Nyár óta tudni, hogy a Too Human évek óta tartó fejlesztése mellett a Silicon Knights egy másik projektbe is belevágott, amelyet a Sega finanszírozott volna.
Nyár óta tudni, hogy a Too Human évek óta tartó fejlesztése mellett a Silicon Knights egy másik projektbe is belevágott, amelyet a Sega finanszírozott volna.

A hírt a fejlesztők hivatalosan is megerősítették: valóban készül a Segával karöltve egy új játék, amely totálisan elüt majd a többi általuk fejlesztett címtől, ahogy anno a Legacy of Kain, az Eternal Darkness és a Too Human is gyökeresen más játék volt. További konkrétumokat sajnos nem tudtunk meg, ám a legfrissebb pletykák szerint elképzelhető, hogy nem is fogunk. A szóbeszéd szerint ugyanis a Segát mégsem érdekli a projekt, így a készítők a munkálatok folytatása érdekében kezdhetnek új kiadó után kutatni, máskülönben szomorú véget ér a játék.
6.
6.
Gael
igen szep,viszont eleg idegesito megoldasokkal telepakolt jatek volt a Too Human.Remelem vegig tudjak tolni az uj projektet,megneznem.Sokkal tobb gyengebb fejleszto van mintsem jobb,szoval sajnalnam a sracokat.
5.
5.
IceColdKillah
A Sega-ról nekem mindig a rossz grafikájú rallyk jutnak az eszembe, amik a játéktermek alap tartozékai voltak. Bár a The Club játékuk elnyerte a tetszésemet...
4.
4.
Giga0509
Értem.Hát live-om nem műxik,de majd meglátjuk mi lesz.Eddig amibe rohadt nagyot csalódtam az az incredible hulk...meg az iron man (bár az tűrhető)
3.
3.
Giga0509
Én pont most készülök megvenni a Too Human-t.Télleg nagyon gáz lett?

2.
2.
Dekker
A legjobb játékuk a Metal Gear Solid: The Twin Snakes volt szerintem.Azóta se csináltak olyan játékot ami elnyerte volna a tetszésemet.
1.
1.
NereusLaceee
Eddig egy játékukkal sem játszottam, de mindenképpen kár érte, a rossz játék is játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...