Tölthető a The Force Unleashed első kiegészítése

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a játék megjelenése után a fejlesztők megígérték, elkészült a Star Wars: The Force Unleashed első letölthető extra tartalma, mely mindkét nagykonzolra elérhető.
Ahogy azt a játék megjelenése után a fejlesztők megígérték, elkészült a Star Wars: The Force Unleashed első letölthető extra tartalma, mely mindkét nagykonzolra elérhető.



A csomag tíz új játszható karakterrel dobja fel a PS3-as és X360-as változatokat: mostantól az egyjátékos módot akár Luke és Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Ki-Adi-Mundi, Darth Sion, Kit Fisto vagy egy birodalmi katona bőrébe bújba is végigjátszhatjuk. Rajongóknak feltétlenül ajánlott a letöltés, de érdemes gyűjtögetni az év végén érkező, következő addonra is, amely új pályával bővíti a játékot, amelyben hősünk apjáról keres információkat a coruscanti jedi templomban.
11.
11.
hank moody
9: megnéztem ott is. Databankra gondoltál gondolom. De ott csak info van a karakterekről, meg a pályákról, egységekről stb. Végigjártam az összes menüpontot, és sehol semmi. Egyre erősebb az a gyanúm, hogy régió kód van rajta. Az US store-ról töltöttem le. Lehet, hogy az UK store-ról kellett volna.
10.
10.
Gael
sajnos a jatek nem lesz jobb ezekkel sem.dogunalom az egesz leszamitva a videokat
9.
9.
Bally King
Én is csak e miatt (meg eddig a gta4 miatt) sajnáltam, hogy nem ruháztam be egy konzolra.
8.
8.
klemid
6:Nem ott lehet választani a hol a ruhák vannak.Ja és van még olyan menüpont ot az erök,kart stb. alatt vmi bank a neve.Ott mitlehet csinálni.Lehet ott lehet választani.
6.
6.
Barnez
Azthiszem, csak (csalásokkkal) kódokkal tudod aktiválni ezeket a karaktereket. Keress rá pár ilyen csalásra.
5.
5.
hank moody
4,99$ a PSN-en De nekem nem működik. Letöltöttem, feltelepítettem, aztán elindítottam a játékot, de sehol nincs semmi. Valami ötlet valakinek?
4.
4.
demon68
7 skin van benne, lol. ez mennyibe kerül?
3.
3.
SWBF2
Wii-s a legjobb. Duel módba Grievous is lenne és 100%-ot kapott volna.
2.
2.
vergil
Ez egy kurvajó játék nagyon nagyon jó!!!!!Star Wars the Force Unleashed egy remekmű lett!!ezt am már le is lehet szedni?
1.
1.
Harkat
Ez pénzbe kerül leszedni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...