Törölték az Aliens: Colonial Marinest? Nem.

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Gearbox közel 30 embert bocsátott el a napokban, a Sega pedig úgy döntött, hogy nem támogatja tovább az Aliens: Colonial Marines fejlesztését.
A hétvégi pletykák szerint a Gearbox közel 30 embert bocsátott el a napokban, a Sega pedig úgy döntött, hogy nem támogatja tovább az Aliens: Colonial Marines fejlesztését.



A szóbeszéd úgy szól, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway váratlanul alacsony eladásai miatt a Gearbox 26 embert bocsátott el úgy, hogy előző hónapban szintén 20 alkalmazottukat tették lapátra. Mindennek tetejébe állítólag még a Sega szárnyai alatt készülő Aliens: Colonial Marines fejlesztését is leállították, amit az is alátámaszott, hogy a játékot már lassan három éve bejelentették, de még mindig alig láttunk belőle valamit, s a megjelenése jobb esetben is csak jövőre várható. Mára azonban megérkezett Randy Pitchford, a Gearbox fejesének hivatalos válasza: az úriember szerint cége nem leépít, hanem csupán átalakít az új munkastratégiájuk jegyében, ami elviekben a minőségről, a hatékonyságról és a teljesítményről szólna. Elmondása szerint az összes eddig bejelentett projektjük - így az Aliens és a Borderlands - él és virul, sőt már az újabb ötleteik is megvalósítás alatt állnak. Mi egy percre azért leizzadtunk...
20.
20.
Glek
Naaa azé'! Az Aliens-t nem adom! :)
18.
18.
Giga0509
13: ha az avp-re gondolsz,most hagytam abba a 2. rész multiját mer sajnos törlik a szerókat.De a single-t már kipörgettem az összes kaszt-tal.
17.
17.
Giga0509
Bazd+ de megijedtem ááá.Pedig ez a game nagyot fog ütni minden Alien fannak (mint pl. én :D)
16.
16.
LiMiT
Hát bakker ahogy megpillantottam a hírt én tényleg leizzadtam egy picit. :D Nehogy már töröljék!! Egyik legjobban várt gém a részemről. Haverral hogy elterveztük hogy olyanokat tolunk coopba mint ide jeruzsálem erre azt olvasom hogy törölték? NANEEEEEEE!! Még jó hogy nem tőrlik.
15.
15.
felegyi
16# Igazából a játék tele volt buggal, de abból rohadt sok volt! Nem volt annyira reális mint ahogy beetették velünk, aztán meg a fél világ csak nézett. Tehát nem volt egy rossz játék de nem vinném végig még egyszer!
14.
14.
Dcrysis02
15:Szerintem nem lett rossz.Noha anno a Road To Hill... nem jött be.(Szerintem irtó ronda volt)De ez a játék most igazán tetszett mert volt története is.Nem úgy mint a COD-oknak.Ne értsetek félre a COD-ok remek játékok.De valahogy nekem nem tudta visszaadni a MOH:Pacific Assault hangulatát.Ott volt háttértörténet,vicces beszólások,és a főhös többet tudott mondani a mára már megszokott fájdalom-nyögdécseléseknél.
13.
13.
felegyi
Egész biztos hogy ezt a címet NEM fogják törölni hiszen még ők se tudják hogy mekkora ütőlap van a mancsukban! Remélem nem egy BiA HH hangulatú játékot kapunk mert számomra az a játék az év csalódása volt!
12.
12.
tjames
Remélem ezt nem dobják kukába!. Szerintem ezt a játékot a a játékostársadalom 95%-a várja mint a messiást. Igez, hogy le is kell tenniük valamit az asztalra, nehogy sok ember csalódjék.... De akora játék is lehet belőle, hogy lesz majd második része is :)
11.
11.
Pukhi-zik
hát sztem ez egy fasza game lesz.méghogy nem erdekel senkit:) alien hangulat 4evör
9.
9.
pjoco
Megállt bennem az ütő! Ennél jobban semmit nem várok!!! Köszz my God!
7.
7.
Daks
kozkivanatra cimcsere :)
6.
6.
wildláma
bakker én kibuktam. Ilyen pletykák ne legyenek már, mert lassan szívrohamom lesz. Így is leállították a Tiberiumot, most "ezt" is le akarták, sok lesz ez nekünk!
5.
5.
Bloodrose
Legközelebb írjátok ki, hogy



Törölték a StacCraft 2-t?



A cikk meg lehetne egy szó, hogy nem.



:thumbsup:
3.
3.
fojesz
3: De akkor nem érdekelt volna a cikk maradék része. :)
2.
2.
Bloodrose
Mondjuk a cím lehetett volna: Törölték az Aliens: Colonial Marinest? Nem.
1.
1.
Doc.
kár lett volna érte,jonak néz ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...