Képeken a DC Universe Online

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 9.
  • Képek
Link másolása
A Sony által fejlesztett DC Universe Online kapcsán érkezett nem kevesebb, mint 19 új kép, amelyeken szemügyre vehetjük a hősöket.
A Sony által fejlesztett DC Universe Online kapcsán érkezett nem kevesebb, mint 19 új kép, amelyeken szemügyre vehetjük a hősöket.

A játékban kipróbálhatjuk, hogyan is telik a szuperhősök élete. Bármelyik DC hős bőrébe bújhatunk, s együtt kalandozhatunk barátainkkal, vagy harcolhatunk az ellenséggel. A képek alapján a grafika a képregényekre fog hasonlítani, ami illik a világ hangulatához. Sajnos a megjelenési dátum még ismeretlen, reméljük, hogy idén kipróbálhatjuk, milyen mókát tartogat számunkra a kalandokkal teli világ.

 

Ugrás a galériához

10.
10.
g.man580
Nem tudjátok hogy ez havidíjas lesz?Vagy csak megveszed a játékot és nyomhatod.
9.
9.
Harkat
Majd csinálok egy olyan hőst ami galaxisokat robant fel és sebezhetetlen, átálok sötét oldalra, és egész játékot én irányítom majd, megölök mindenkit mint a South Parkos Wow részben :) Vagy ilyet nemlehet itt?

Mellesleg én is kipróbálom majd, de sok reményt nem fűzök hozzá, főleg ha még havi fizetős lesz.
8.
8.
Seib
úgy már nem is jó hősnek lenni ha mindeki az...
6.
6.
wolf15
A "csúnya" azért picit túlzás...én mindenesetre nagyon várom.Remélem még az idén kipróbálhatom =)
4.
4.
Gael
1,3:nem,hogy nem lesz felmillio Batman,meg Superman,de ugy tudom,hogy a letezo figurak nem is lesznek osszerakhato-jatszhato karakterek
2.
2.
dareal
speciel mondjuk a képeken lévő karakterek közül senkit sem ismertem fel (ami sokat nem jelent :)), max hasonlóságokat véltem felfedezni (többek között marvel szereplőkkel is :))
1.
1.
dareal
ami picit magas:

most akkor a DC universe már létező karaktereit lehet választani? azaz, 2526523532 db batman és 61461425123452 superman fog rohangálni/repkedni? vagy mindenki saját karit csinál és annak adogatja és fejlesztgeti a tulajdonságokat? remélem, hogy az utóbbi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...