Leállították az Indiana Jones fejlesztését?

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 13.
  • Pletyka
Link másolása
Egyes források szerint a LucasArts műhelyében készülő Indiana Jones fejlesztését leállították, ám a fejlesztők cáfolták a pletykákat.
Egyes források szerint a LucasArts műhelyében készülő Indiana Jones fejlesztését leállították, ám a fejlesztők cáfolták a pletykákat.


Már jó ideje nem hallottunk a következő generációs Indiana Jones játékról, amelyet a 2006-os E3-on mutattak be a fejlesztők. A játék akkor még csak techdemónak számított, ám azóta mélyen hallgatnak vele kapcsolatban. Egyes források szerint már le is állították a játék fejlesztését, ezért nem hallunk újabban felőle. A fejlesztők természetesen cáfolták a pletykát, de semmi új infót vagy képet nem voltak hajlandóak közölni.
18.
18.
Gael
20:elnezest,ha nem egybol kristalytiszta amit irok,de mar jopar eve kulfoldon elek,es csak akkor hasznalom a magyart,amikor ide irkalok.Orulok,hogy meg megy.

Az olvasassal kapcsolatban annyit tennek hozza,hogy a filmek akkor jok,ha kepesek az eredeti tortenetet,hangulatot,komolysagot(vagy komolytalansagot) megtartani,mikozben akar egy uj sztoriszalat kapnak fel.Viszont,hogy ezt eldonthesd,mindenkeppen ismerned kell az alapmuvet hozza.Ezert van az,hogy a Vilagok Harca-t sokan jo filmnek tartjak,mert ott azt kaptad,amire a konyv alapjan szamitottal,de a Transformers csunyan elrugaszkodott az alapoktol,ami nem azt jelenti,hogy mondjuk,nem szorakoztato.A Transformers beallt a modern popularis ujragondolasok gyaszos taboraba,az En a Robot,Hulk,Legenda Vagyok stb,melle.
17.
17.
battlefield2
szerintem a vilagok harcaval nem is egy vilagmegmentos ,nyirjuk ki az idegeneket filmet akartak hanem egy menekulo, csalad tortenetet mutatja be, es nagyon jol megcsinaltak, es minek ezt tul bonyolitani?????!!!!! nem kell, vege kicsit furcsa lett de akkoris jo film. .
16.
16.
lac15
17. olvasni? ezzel mire célzol? mit kéne elolvasnom?

a mondataid értelmezésén sokat javitana ha megtanulnál fogalmazni xD

és hamár itt tartunk megkérdezném h te milyen filmeket is szeretsz?
15.
15.
suti_88
hát a világok harca sem nagy kunszt....ha az lenne, senki sem fogta volna fel csalódásként...mert mi van benne? 0 sztori...tom cruise tahó jellemábrázolása, ami már szinte szánalmas...béna színészi játék (idegesítő dakota fanning....stb.) - és igazatok van, nem szabad egy popcortn-mozit hasonlítani egy drámához..nade spielberg maga dönti el mihez adja a nevét...és az egykor komoly rendező a hatásvadász, nulla értékü transformers-hez adta a nevét...hát nem tudom...
14.
14.
Gael
amugy erdekes ez a magyar hirhullam,mar lattam mashol is ezt a kamut,ott meg komolyabban vettek.A december eleji PSM3 irt rola egy kicsit,akkor meg semmi ilyesmi nem forgott kozszajon(mondjuk most sem),es szerintuk hamarosan indul a pr kampany.
13.
13.
Gael
11:a Velemenyeden sokat javitana,ha olvasnal is,nem csak filmeznel.Az eredeti tortenet megkozelitese mindig is igenyes filmek mutatoja lesz,nem a popularisake.A Transformers egy amcsi reklamfilm,nem hogy nem megindito,hanem gagyi.
11.
11.
battlefield2
lac 15

mindenkinek mas a velemenye ,neked a vilagok harca szar nekem a transformers,de azt ne ird hogy ertelmetlen a vilagok harca,

ha az ertelmetlenseg akkor a transformers mi????? megnagyobb ertelmetlenseg,!!!!!!

de ezen ne vesszunk ossze
10.
10.
Slik
A Transformers tenyleg 1 kalap szar "nagyon vicces akart lenni" nem sikerult szvsz. 10/3.5
9.
9.
lac15
1 kis javitás

nem csak a jó szinészeken mullik h jó e lesz 1 film



8.
8.
lac15
jajjajjj.....

ha 1 film sok embernek tetszik akkmár biztos azis a divat miatt van mi?

nem lehet elfogadni h mostis készülhetnek jó filmek?

Transformers mér szar?

jó történet, izgalmas, látványos, meginditó

mikell még 1 jó filmhez?

Világok harca röviden:

monoton, unalmas, néha látványos, értelmetlen + Tom Cruise

jó szinész, de nem a jó szinészeken mullik h jó e lesz 1 film

8 a felsorolt filmek teljesen más műfajba tartoznak

én sok régi filmel és játékkal vagyok ugy h visszagondolva menyivel jobbak voltak a maiaknál, de ha pl igy évek után újra játszok velük/ megnézem őket semmivel se látszanak jobbnak mint a mostaniak

már sokkal másabb él
7.
7.
metafenomÉN
9#Hát ami igaz az igaz régen ezek voltak "A" filmek most megcsak jó filmek a jó filmek között.
6.
6.
battlefield2
8 ,te nagyon rosszul gondolod , a schindler listájat ne hasonlitsd a vilagok harcahoz vagy az e.t hez ,amugy a vilagok harca nagyon jo film volt ,transformers telleg szar,

es nem hinem hogy mar csak szar filmeket keszit
5.
5.
suti_88
5: azért van egy pár: világok harca rendezőként; producerként a transformers pl. - és itt most mindegy, hogy mekkora volt a bevétel...ezek agyatlan, hatásvadász alkotások...közelébe nem érnek a cápának, az et-nek, a ryan-nak, a schindlernek....nem hiába, spielberg is öregszik, szenilissé válik...a filmjei is szarabbak lesznek idővel...valamikor mindenkinek megcsappan a tehetsége...és hát az indy 4 sem perfect film, hanem a 2 hoolywoodi gyerek (lucas és steven9 agymenése
4.
4.
lac15
a film egész jóra sikeredett

és énmár eltudnák viselni egy rendes kaland gamát
3.
3.
Skippyke
Ha a lucasarts azt mondja, hogy nem, akkor az úgy is van.
2.
2.
metafenomÉN
Állítólag a film is bukta én el is felejtettem hogy van
1.
1.
tjames
Régebben is alig vol infó róla....aztán meg semmi...sejteni lehetett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...