HWSW: Új MSI noteszgép játékosoknak

  • Írta: Daks
  • 2009. január 28.
  • Hardver
Link másolása
Az MSI elsőként a most bejelentett GT627 noteszgépébe épít GeForce 9800M GS grafikus vezérlőt, de a gép többi részegysége is tartja az iramot - írja a HWSW.
Az MSI elsőként a most bejelentett GT627 noteszgépébe épít GeForce 9800M GS grafikus vezérlőt, de a gép többi részegysége is tartja az iramot - írja a HWSW.


Az MSI GT627 noteszgépe Core 2 Duo processzorokkal rendelhető majd, mellé akár 4 gigabájtnyi DDR2 memória is társítható. A notesz kijelzője is figyelemreméltó, a 15,4 hüvelykes szélesvásznú panel nem kevesebb mint 1680x1050 képpontot jelenít meg. A szaggatásmentes játékélményért 1 gigabájt DDR3 memóriával szerelt NVIDIA GeForce 9800M GS grafikus lapka felel.

Érdekel milyen lesz az MSI új gamer laptopja?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
7.
7.
whabaky
boxgamer12: Tudom, hogy lehet olcsóbban is venni, de egy jó kis minőségit, ami mondjuk normál igénybenvétel mellett (értem ezalatt, hogy nem filmezel buszozás közben, és nem telepítesz rá oprendszert autókázás alatt) egy évnél biztosan tovább bírja élettartamban, olyan 150-170 körültől kezdődik. Haver tavaly vett 190000ért egy gépet amit ajánlottam neki (laptop!) és nagyon szépen futott neki a GTA4, NFS Undercover és a többi játék is. Jó, mondjuk persze, ezen a kis MSI-n biztosan szebben megy :D
6.
6.
boxgamer12
mennyi lehet a legolcsobb de mégis jó gamer laptop??

5.
5.
Gael
jok ezek a "jatekos" laptopok,fel ora,es fozhetsz is rajta jatek kozben:)
4.
4.
PACALT007
#1 kihagytál egy M betűt! és az nagyon nem mindegy...

3.
3.
Binder
Nekem bejön...bár lehetne terepmintás vagy egyszerűen fos-zöld is, vagy koptatott/"ütésálló" burkolat, a lényeg ami benne van...a töbi részletkérdés...nemde???:)
2.
2.
Daks
nem ertem miert kell a gamer laptopokat ilyen hulye piros-fekete, meg karbonmintás designra tervezni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...