Készül a Boom Blox folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2009. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A Boom Blox-ot Spielberg első játékipari próbálkozásaként tartjuk számon, s bár nagy visszhangja nem volt, korrekt játékot rittyentett össze az EA támogatásával.
A Boom Blox-ot Steven Spielberg első játékipari próbálkozásaként tartjuk számon, s bár nagy visszhangja nem volt, korrekt játékot rittyentett össze az EA támogatásával.

Az Electronic Arts-nak már a név miatt is megéri elkészíteni a folytatást, amely szintén kizárólag Wii-re fog megjelenni, a tervek szerint már most tavasszal. A Bash Party lényegében ugyanazt tudja, mint elődje, ám - ahogy azt a cím is sejteti - kétszer annyi többjátékos lehetőséggel örvendezteti majd meg a házibulizó Wii-tulajokat. A rombolósdi kétségtelenül érdekesebb lesz, hiszen ezúttal már a víz alatt és gravitáció nélküli közegben is játszhatunk, ami a fizika megváltozását és egyúttal  más játékélményt is jelent. Érdekesnek tűnik még a Create Mode is, ahol a játékosok maguk is létrehozhatják saját pályájukat, majd megoszthatják azt másokkal az interneten - magától értetődik, hogy természetesen mi is rengeteg, mások által készített pályát tölthetünk majd le a világhálóról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...