Boom Blox

Steven Spielberg első videójátéka kizárólag Nintendo Wii-re jelenik meg: a cél, hogy minél nagyobb pusztítást vigyünk végbe a kockákból felépülő környezeten.

Ilyen lett volna Steven Spielberg új játéka

Nemrég olvashattunk róla, hogy Steven Spielberg legújabb projektjét, az LMNO-t lelőtte az Electronic Arts, most pedig a 1UP munkatársai utánajártak annak, hogy miről maradtunk így le. Nem, a korábbi pletykák nem voltak igazak, mert ez nem második világháborús játék volt. Nagyon nem.

Lelőtték Steven Spielberg másik játékát

Évekkel ezelőtt Steven Spielberg két játék fejlesztéséről állapodott meg az Electronic Artscal, s míg a Boom Blox már régen megjelent, sőt folytatást is kapott, addig a titokzatos LMNO projektről nem hallottunk semmit. Mint utóbb kiderült, nem véletlenül, az EA leállította a játék fejlesztését.

Készül a Boom Blox folytatása

A Boom Blox-ot Spielberg első játékipari próbálkozásaként tartjuk számon, s bár nagy visszhangja nem volt, korrekt játékot rittyentett össze az EA támogatásával.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

A héten megjelenő játékok

Játékok szempontjából ismét egy gyengébb hétnek nézünk elébe, említésre méltó alkotásnak csak a PC-s Iron Man és az egyelőre Wii-exkluzív Boom Blox tűnik.

Mulitplatform lehet Spielberg első játéka

Steven Spielberg az Electronic Arts-szal közösen már javában dolgozik első játékán, mely a korábbi hírekkel ellentétben nem biztos, hogy Wii exkluzív lesz.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Bemutatkozik a Steven Spielberg első játéka

Már régóta tudjuk, hogy Steven Spielberg mesterünk a játékiparban is bizonyítani szeretne, első játékának hivatalos leleplezése azonban eddig váratott magára.