300 ezren a Warhammer Online világában

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Alig 300 ezren fizetnek elő a Warhammer Online-ra, ami a World of Warcraft 11 milliós rajongói tábora mellett kevésnek tűnik, a fejlesztőket viszont nem lombozza le az eredmény.
Alig 300 ezren fizetnek elő a Warhammer Online-ra, ami a World of Warcraft 11 milliós rajongói tábora mellett kevésnek tűnik, a fejlesztőket viszont nem lombozza le az eredmény.

Az Electronic Arts helyzetjelentésében legalul dugta el az eredményt, mely szerint a Warhammer Online játékosainak száma 300 ezer fő körül mozog. Anno a játékot a World of Warcraft méltó riválisának szánták, s bíztak benne, hogy sikerül majd neki a lehetetlen, s átveszi a Blizzard többmilliós közönséggel büszkélkedő MMORPG-jének trónját. Nos eddig nem sikerült neki, ezt pedig a fenti szám is bizonyítja. A fejlesztőket viszont tiszteletre méltó optimizmus jellemzi, a srácok nincsenek elkenődve. A Mythic elmondása szerint nem muszáj ilyen hatalmas előfizetői tábort toborozniuk a sikerhez, nem muszáj elsőnek lenniük a piacon - bőven elegendő a második hely is. Addig viszont további feladatok várnak a csapatra, ugyanis az ezüstérmes jelenleg a Final Fantasy és az EverQuest II lehet a maga félmillió előfizetőjével. Mi a legjobbakat kívánjuk!
6.
6.
Callation
Szerintem a Wowot nem győzik le a saját kategóriájában

Talán a KOTOR MMO-nak sikerül de másnak nem hiszem
5.
5.
laca009
hát ez is jó rövid életülett mint a conan a lord of the rings az birja de ez a warhammer a játékai a tábáls és a pc-s stratégiai meg a 40k egyaránt király lett a dow2 betájával már játszottam és kurva jó de ez amikor megláttam wow utánzat nem csoda hogy már vége is lesz ebböl olyan lesz mint a guildwars bol free lesz de a játékot meg kell venned
4.
4.
dareal
3: ööö pont az ingyenessége miatt érdekli jobban a népet. nézz körbe itt, a legtöbb ember silkezik, vagy egyéb free mmo-val játszik, fizetős mmo-t még ki sem próbált. amúgy épp egy f2p mmo a legnépesebb, ázsiában csak 30m játékosa van (neve most passz). miért? mert ingyenes. (bár item mall és egyéb hülyeségek miatt ezt megkérdőjelezném)
2.
2.
Chavez
Kipróbáltam a bétáját, de fullra nem kötött le. Felejtős multis játék számomra!
1.
1.
koffein
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...